Defekt batteri i iPhone 5: Se om din mobil er ramt

iPhone 5 er ramt af defekte batterier i nogle modeller.
Udgivet Opdateret

Nogle iPhone 5-modeller har et defekt batteri. Apple erkender problemet og tilbyder gratis reparation. Se om du har defekt batteri i iPhone 5.

Har du problemer med batteriet på din iPhone 5? Så kan det være du er omfattet af det “iPhone 5 batteri udskiftningsprogram”, som Apple netop har offentliggjort.

Apple oplyser, at en lille procentdel af iPhone 5-enheder pludselig kan opleve kortere batteritid eller behov for at blive opladet oftere.

De berørte iPhone 5-modeller var solgt mellem september 2012 og januar 2013 – og de er inden for en begrænset række serienumre.

Lider din iPhone 5 af disse symptomer, og opfylder kravene, som er beskrevet herunder, så vil Apple udskifte batteriet i din iPhone 5 uden beregning. Bemærk. Udskiftningsprogrammet omfatter kun iPhone 5 – iPhone 5S og 5C er ikke berørt af fejlen.

Det betyder ”pre-owned” iPhone

Udskiftningsprogrammet startede allerede fredag på det amerikanske og kinesiske marked, mens vi skal vente til fredag den 29. august i Danmark.

Er du ramt af problemet og lever op til kravene, så husk at lave en backup af din enhed via iCloud eller iTunes inden du indleverer den. Slå “Find Min iPhone” fra, slet data og indstillinger.

Du kan tjekke om din telefon er berørt her: https://ssl.apple.com/support/iphone5-battery/

For at kunne tjekke om Apple erkender defekt batteri i iPhone 5, skal du bruge telefonens serienummer, også kaldet IMEI.

Web-TV: Sådan finder du dit IMEI-nummer

iPhone 5 er tilsyneladende et problembarn for Apple. I april 2014 åbnede et knap-udskiftningsprogram fordi mekanismen omkring knappen i nogle modeller, ikke er optimal.

Powered by Labrador CMS