Skip to main content

Messerschmidt springer fra

Morten Messerschmidt aflyser en planlagt TV-debat med de andre formandskandidater

Morten Messerschmidt vil alligevel ikke stille op til debat
Morten Messerschmidt vil alligevel ikke stille op til debatPhilip Davali/Scanpix

Formandskandidat Morten Messerschmidt (DF) dropper en tv-debat fredag med konkurrenterne før formandsvalget i partiet søndag.

Det siger han til TV 2 News.

Tv-stationen havde fredag klokken 14 ellers arrangeret en debat mellem Messerschmidt og de to andre formandskandidater, Martin Henriksen og Merete Dea Larsen.

- Det har været en ret beskidt valgkamp, og det er ikke blevet bedre, som vi kommer tættere og tættere på søndag.

- Så jeg besluttede tidligt, at jeg ikke ville stille op i de offentlige tv-debatter. Men jeg vil gerne stille op i de debatter, hvor Dansk Folkepartis medlemmer kan stille spørgsmål og sætte rammen, siger Messerschmidt til TV 2.

Svarer på spørgsmål på Facebook

Messerschmidt vil i stedet for svare på spørgsmål klokken 14 på Facebook. Henriksen og Dea Larsen deltager fortsat i debatten på TV 2 News. Altså på samme tid.

Sidste weekend deltog formandskandidaterne i en debat i DF-regi, hvor partiets medlemmer kunne stille spørgsmål.

Siden den debat meddelte Erik Høgh-Sørensen, at han droppede sit formandskandidatur for at støtte Henriksen. Dermed er der kun tre kandidater tilbage i kampen om at afløse Kristian Thulesen Dahl som formand.

Thulesen Dahl meddelte sin afgang efter partiets skuffende kommunalvalg i november. Formandsvalget finder sted søndag eftermiddag i Herning ved et ekstraordinært årsmøde.

Del din kommentar