Politiker får nedsat sin straf for at slå søn

22. maj 2012 18:00 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Politiker får nedsat sin straf for at slå søn
Billede mangler

Byrådspolitikeren Kinna Martinez-Dreesen fra Tønder fik tirsdag nedsat straffen for vold mod sin teenagesøn.
Den 39-årige politiker blev i december i byretten idømt seks måneders betinget fængsel for at slå et af sine fire børn. Den straf har Vestre Landsret nu nedsat til fire måneders betinget fængsel.
Hendes 34-årige mand, der var tiltalt i samme sag, fik i byretten et halvt år bag tremmer, men i landsretten blev hans straf formildet, så han kan undgå fængselsstraf, hvis han ikke laver noget strafbart.
Kommunalpolitikeren, der er valgt på en borgerliste, har under sagen nægtet sig skyldig og sagt, at hun betragter sagen som et hævntogt fra kommunens side.
Parret var tiltalt for at have slået den unge mand og givet ham knæspark i en periode fra sommeren 2010 til august året efter.
Desuden havde de holdt ham under den kolde bruser og lagt ham i håndjern.
Sagen mod parret begyndte at rulle, da sønnen i august mødte op på rådhuset i Skærbæk og bad om at blive anbragt uden for hjemmet på grund af volden mod ham.
Kinna Martinez-Dreesen blev i sin tid valgt ind i byrådet i Tønder for Dansk Folkeparti, men skiftede senere til Liberal Alliance, inden hun blev løsgænger og nu repræsenterer borgerlisten.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu