Politiker kniber kvindes kønsdele efter skænderi

28. januar 2017 18:07 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

Et skænderi endte i et seksuelt overgreb.

Politiker kniber kvindes kønsdele efter skænderi
Man skulle ellers tro, at en så erfaren politikker ville have nogle bedre politske argumenter og ikke ty til overgreb. Arkivfoto: SCANPIX

En velkendt republikaner i Connecticut har knibet en kvindes kønsdele efter han kom op at skændes med hende. Han kaldte hende derudover også en “blodsugende doven fagforeningsmedarbejder”.

71-årige Christopher von Keyserling blev anholdt en onsdag eftermiddag og tiltalt for et fjerdegrads seksuelt overgreb, efter at have knibet en 57-årig kvindes kønsdele efter et skænderi. Han blev løsladt mod sin kaution på 17.400 kroner med henblik på et retsmøde. Det skriver Daily Voice.

Elsker Trumps nye “verdensorden”

Det hele begyndte 8. december, da det 57-årige offer stødte ind i von Keyserling på gangen i en offentlig bygning. De snakkede kort om politik, og kvinden sagde, at det rent politisk var en ny verden. Ifølge arrestordren sagde hun også, at han blev nødt til at uddanne sine medpolitikere. Men Keyserling var ikke helt enig.

– Jeg elsker den her nye verden, jeg behøver ikke længere at være politisk korrekt, svarede Keyserling.

Det 57-årige offer svarede, at hvis han havde det på den måde, kunne hun ikke hjælpe ham. Det fik ham til at kalde hende en doven, blodsugende fagforenings medarbejder. Efter at bande af ham, gik hun ind på sit kontor, hvor han fulgte efter. Her bad han om at snakke med hendes kollega.

Lovede bank

Da kollegaen kom ind på kontoret, sagde kollegaen, at hun ikke havde tid til at snakke med ham og forlod herefter kontoret. Det 57-årige offer valgte at forlade lokalet sammen med kollegaen, da hun ikke ville være alene med Keyserling.

Da hun gik forbi ham kneb han hende ved kønsorganerne. Hun truede med at slå ham, hvis han nogensinde gjorde det igen.

Den næste dag mødte det 57-årige offer sammen med en ven op på politistationen for at anmelde hændelsen. Men hun ville ikke formelt anklage ham for noget. En betjent ringede derimod til Keyserling og fortalte ham, at han skulle holde sig fra kvinden og bygningen, hvor hun arbejdede, indtil han fik andet at vide. Keyserling undskyldte og forklarede det som en misforståelse.

Fanget på video

Men 16. december kom den 57-årige tilbage til politistationen. Hun havde fundet ud af, at han havde gjort det samme mod andre kvinder, og ville gerne gå videre med klagen. Keyserling havde også fortalt ansatte på rådhuset, at hændelsen var en joke. Hun følte sig derfor nødsaget til at træde frem for at sikre, at lignende ting ikke ville ske igen.

Det 57-årige offer havde været modstræbende mod at melde ham, da hun var nervøs for den presse en efterforskning ville kunne resultere i.

Politiet har udtalt, at videoovervågning fra dagen viser samme hændelse som den, kvinden beskriver.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu