ANNONCE

Populær skurk dræbt i tragisk ulykke

12. marts 2021 08:05 | Af: Maiken Krongaard, mk@newsbreak.dk

Skuespiller Cliff Simon, der spillede skurk i Science fiction-serien Stargate SG-1, har mistet livet i en surfer-ulykke i Californien

Populær skurk dræbt i tragisk ulykke
Skuespiller og atlet Cliff Simon er blevet dræbt i en tragisk kitesurfingulykke. Foto: Guillaume Paumier, CC-BY.

Skuespiller og atlet Cliff Simon, som spillede skurken Ba-al i science fiction-serien Stargate SG-1, har mistet livet i en kitesurfingulykke. Det skriver det amerikanske magasin Variety.

Han døde 9. marts 2021 i en alder af 58 år.

Cliff Simon er født og opvokset i Johannesburg i Sydafrika, hvor han har tilbragt en stor del af sit liv.

Hans hustru: “Den skurk I elskede at hade”

Hans hustru Collette har delt det sørgelige dødsfald på Facebook:

“Det knuser mit hjerte at fortælle jer, at min elskede mand, Cliff Simon, gik bort klokken 12.30 tirsdag. Han var på stranden i Topanga i Californien for at kitesurfe, og døde i en tragisk ulykke.”

Hun fortsætter:

“For jer var han mest kendt som den skurk, I elskede at hade. Men som han sagde: Skuespil er det, jeg gør. Det er kun en lille del af, hvem jeg er. Og ja, han var så meget mere – en sand original, en eventyrer, sejler, svømmer, danser, skuespiller, forfatter osv. Han efterlader et kæmpestort hul på denne jord. Han var elsket af så mange og har haft en stor indflydelse på mange menneskers liv.”

Svømmet på OL-niveau og danset i Mounlin Rouge

Ikke nok med, at Cliff Simon har haft en rolle i en populær sci-fi-serie, så var han også en dygtig atlet, som havde stort talent for både svømning, gymnastik og dans.

Atleten har svømmet på OL-niveau i Sydafrika, og så beskrives han som en forrygende danser, der blandt andet har medvirket i Mounlin Rouge i Paris.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu