ANNONCE

Populær spise tilbagekaldt: Solgt i hele landet

2. april 2019 12:22 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Hvis du er begejstret for makroner, så skal du måske lige kigge på posen igen.

Populær spise tilbagekaldt: Solgt i hele landet
Makroner er yderst populære, men nu skal man se sig godt for. Foto: Scanpix

Hvis du nyder at få sødt til kaffen eller af og til bevæger sig ud i stor kogekunst, så har du nok stødt på makroner. Makroner kan bruges til mange ting, men nu trækkes en sending populære makroner tilbage, da emballagen er fejlmærket.

Det drejer sig nærmere bestemt om Coop Makroner, som er blevet deklareret til at være ‘Coop Rutebiler – Marengs m/kakao’. Og selvom det kan synes som en uskyldig fejl, som det blotte øje hurtigt vil opdage, så kan det få vidtrækkende konsekvenser, hvis man er allergiker.

Der er nemlig risiko for, at personer med allergi overfor gluten og mandler kan få en allergisk reaktion. Derfor har Fødevarestyrelsen nu kaldt produktet tilbage.

Solgt i hele landet

De kendte makroner er blevet solgt Kvickly, SuperBrugsen, DagliBrugsen, Irma og Coop.dk/mad. Dermed er varen solgt i hele landet. Makronerne kommer i en pose på 150 gram, hvor de altså er fejlmærket – så der står, at det er rutebiler af marengs med kakao, selvom der altså er tale om makroner.

Fødevarestyrelsen råder forbrugerne til at levere produktet tilbage til butikken, hvor det er købt, eller at kassere det.

Makronerne har en ‘Bedst før dato’, der lyder den 1. februar 2020.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu