ANNONCE

Populære højttalere holder op med at virke

24. januar 2020 09:13 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

De danske hjem er i årevis blevet spillet op med musik fra Sonos-apparater, men en række modeller vil nu ikke længere blive opdateret.

I de seneste er et højtaler-brand blevet yderst populært i de danske hjem. Hvis du ikke selv har en, så kender du med garanti nogle, der har investeret i en af smarte Sonos-højtalere, som er kendt for sin brugervenlighed og gode lyd.

Artiklen fortsætter under videoen.

Men nu kan det vise sig, at det er slut med, at højtalerne vil fungere – eller i hvert fald en del af dem.

Sonos har nemlig i et blogindlæg skrevet, at de fra maj 2020 ikke længere vil opdatere deres produkter. Produktet vil stadig kunne bruges som lydanlæg, men på sigt kan det skabe gevaldige problemer, da Sonos-ejerne kan risikere, at højtaleren ikke længere vil virke med populære musiktjenester som Soundcloud og Spotify.

– Uden nye softwareopdateringer vil adgangen til nogle af disse tjenester og dit Sonos-systems samlede ydeevne blive påvirket, især i takt med at Sonos’ partnere videreudvikler deres teknologi, står der blandt andet i blogindlægget.

Hele missæren skyldes, at nogle af de ældste produkter har nået en grænse for hukommelse og processorkraft, lyder det i blogindlægget.

– Det er den uvished, der er. Hvis tredjeparter som for eksempel musiktjenester ændrer noget i softwaren, som Sonos også skal ændre, så kan der opstå problemer. Og så må kunderne finde ud af, hvad de så gør, siger landechef i HiFi Klubben Henrik Wieben til Berlingske.

Sonos har tilbudt, at man kan få 30 procent rabat for hvert af de gamle produkter, som man ønsker at erstatte. Du kan læse mere om rabatordningen her.

I galleriet øverst kan du se hvilke modeller, der bliver ramt.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu