ANNONCE

Populært cykelløb skaber det danske rejsebureau Dancykling

29. december 2011 14:23 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Populært cykelløb skaber det danske rejsebureau Dancykling
Billede mangler

Det populære amatørcykelløb ”La Marmotte” i Frankrig får i 2012 besøg af danske amatørcykelryttere når det nye rejsebureau Dancykling til juli sender omkring 300 ryttere afsted.
 
Løbet, der strækker sig over 174 kilometer fordelt på 5180 højdemeter anses for at være det sværeste amatørløb i Europa.
”Danski har igennem 30 år drevet egne hoteller i Frankrig, herunder Alpe d´Huez som nærmest er blevet synonym for Tour de France, når ruten sædvanligvis lægges forbi de legendariske 21 hårnålesving fra Bourg d´Oisans til toppen i 1.850 m. i Alpe d´Huez. Og indenfor de seneste 5-6 år har La Marmotte vokset sig rigtigt stort – og da La Marmotte også har målstreg i Alpe d´Huez, har dette betydet, at rigtigt mange cykelklubber o.a. har ønsket, at vi kunne hjælpe til med startnumre, indkvartering og forplejning”, siger Dancyklings daglige leder, Louise Thomsen.
 Fakta om Dancykling:
Danski fejrer i år 30 år som skirejsearrangør.
Selskabet tilbyder 31 spændende rejsemål til Alperne, Norge, Nordamerika og Japan.
Selskabet dækker ethvert tænkeligt behov, uanset om det drejer sig om en økonomirejse eller vild luksus.
Udover skirejserne har Danski også selskabet Danexplore, der arrangerer rejser til hele verden, f.eks. safari, golf, rundrejser og skræddersyede rejser.
Sidste skud på stammen er Dancycling, der arrangerer cykelrejser for cykelamatører.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu