ANNONCE

Positiv igen: Axelsen misser EM-finale

2. maj 2021 07:08 | Af: Ritzau Fokus

En anden PCR-test har bekræftet, at den danske badmintonspiller er blevet smittet med coronavirus

Positiv igen: Axelsen misser EM-finale
Den anden PCR-test giver viser også, at Viktor Axelsen er positiv med corona - han må dermed trække sig fra EM-finalen. Foto: Ritzau Scanpix.

Den danske badmintonspilleren Viktor Axelsen kommer ikke til at spille EM-finale i Kiev søndag mod Anders Antonsen.

Det står klart, efter at en anden PCR-test har bekræftet, at han er smittet med covid-19.

Det oplyser Badminton Danmark i en pressemeddelelse søndag morgen.

Viktor Axelsen fik lørdag besked på, at han var blevet testet positiv for coronavirus efter sin sejr i semifinalen. Danskeren havde dog stadig et lille håb om at komme på banen til finalen, men det håb er altså nu blevet slukket.

Er ærgerlig

Og selv om han heldigvis føler sig ved godt helbred, så er han ærgerlig over situationen, som både medfører, at han misser EM-finalen og kan se ind i 13 dages hotelisolation i Kiev.

– Der er ingen tvivl om, at der ikke er noget, jeg hellere ville end at stå i den finale i dag over for Anders (Antonsen, red.). Jeg har haft siden i aftes til at indstille mig på, at det var en mulighed at stå op til endnu et positivt testsvar i dag, så jeg er i det mindste en smule mere afklaret, end jeg umiddelbart var i går, da første svar kom ind.

– Jeg er selvfølgelig ked af, at det går ud over finalen, og så er jeg selvsagt også rigtig ærgerlig over, at der kommer til at gå yderligere to uger, inden jeg kan komme hjem og se min familie igen, siger Viktor Axelsen i en udtalelse.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu