ANNONCE

Positive forventninger til 2012: Virksomheder ejet af kapitalfonde tror på vækst

2. januar 2012 13:59 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Positive forventninger til 2012: Virksomheder ejet af kapitalfonde tror på vækst
Billede mangler

2012 samt de kommende år – kommer til at byde på øgede investeringer og høj organisk vækst i de virksomheder i Danmark, der er ejet af kapitalfonde. Samtidig vil virksomhederne gå forrest og vise vejen ud af den økonomiske krise.
 
Det viser en helt ny undersøgelse foretaget af Consulting Minds for DVCA – brancheforeningen for venture- og kapitalfonde – der baserer sine konklussioner på svar fra virksomhedernes økonomidirektører.
”Vækstkrisen har ramt os alle, og derfor er det enormt positivt at se, at kapitalfondenes udviklingsarbejde og aktive ejerskab fører til resultater i deres porteføljevirksomheder, og at virksomheder også forventer, at de vil vækste i fremtiden,” siger Jannick Nytoft, der er adm. direktør i DVCA.
Samtidig afslører undersøgelsen, at der også er brede smil, når det gælder forventninger til indtjeningen, hvor en stigningskurve med et råt overskud på 35 pct. er at syne i horisonten.
”Vi er stolte over, at vi har kunnet præsentere flotte væksttal for kapitalfondenes porteføljevirksomheder, og derfor er vi også glade for, at virksomhederne forventer en fortsat fremgang. Der har til tider lydt kritik af kapitalfondsmodellen og været fremsat skræmmebilleder af, at fondene udsulter virksomheder i jagten på profit. Her er den nye undersøgelse endnu et bevis på det modsatte,” fortæller Jannick Nytoft.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu