POURIÉ: BEHOLD VIGGO!

1. marts 2013 21:40 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
POURIÉ: BEHOLD VIGGO!
Billede mangler

Humøret i Silkeborg-lejren var efter sejren over AaBs medaljeaspiranter højt.

 

Meget anderledes kunne det ikke være. Resultatet bringer nemlig midtjyderne – i hvert fald for en stund – over Superligaens nedrykningsstreg.

– Jeg er 100 procent sikker på, at vi redder os. Og det er trænerens skyld. Viggo Jensen har bragt os i bedre form end nogensinde, sagde Silkeborgs tyske angriber, Marvin Pourié, der et kvarter før tid blev matchvinder med fuldtræfferen til slutresultatet 3-2.

Står det til Marvin Pourie, skal klubledelsen i Silkeborg så hurtigt som muligt se at forlænge aftalen med Viggo Jensen.

– Mit råd er klart: Behold Viggo! Det vil være ærgerligt, hvis man slipper ham til sommer. Han er en enestående træner, der har evnen til at få det bedste frem i enhver spiller, sagde Marvin Pourié.

Holdkammeraten Jesper Bech, der på hovedstød udlignede AaBs føring på 1-0, er ikke uenig.

– Siden Viggo kom tilbage i efteråret, er vildskaben i truppen kommet tilbage. Der er klare aftaler mellem spiller og træner. Viggo fortjener stor ros, fordi han meget detaljeret har fortalt os, hvad han kræver og forventer af hver enkelt, sagde Jesper Bech.

Hvorvidt Viggo Jensen fortsætter som Silkeborg-træner i næste sæson, må tiden vise.

Men da han efter kampen mødte pressen, ligenede han én, der i den grad nød situationen.

Med et stort smil og lysende øjne blev spørgsmålene besvaret befriende lavmælt og afslappet.

– Jeg nyder at arbejde med disse spillere. To gange er vi bagud. Men ikke desto mindre vinder vi. Det kalder jeg høj moral, sagde Viggo Jensen og tilføjede:

– Men det var ikke nogen tilfældighed, at vi vandt. Vi satte os jo totalt på AaB i anden halvleg.

Hvorvidt han ønsker at fortsætte som Silkeborg-træner, sagde han til gengæld intet om. Ej heller var han speciel snakkesalig, da snakken drejede sig ind på emnet om, hvorvidt han tror, Silkeborg er på vej mod redning.

– I den situation vi befinder os, er der intet andet at gøre end at tage én kamp ad gangen. Næste gang møder vi FC København. Herefter kan tingene igen se problematiske ud for os, sagde Viggo Jensen.

’Banens bedste, Kasper Risgård, der scorede til 2-2 på saksespark mod sine tidligere holdkammerater fra AaB, tog det sidste ord.

– Sejren over AaB er fantastisk. Vi har fået en perfekt start på foråret. Nu gælder det om at holde momentum. Gør vi det, spiller Silkeborg også i Superligaen efter sommerferien, sagde han.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu