Præsidentkandidat blev buhet ud

23. februar 2012 10:58 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Præsidentkandidat blev buhet ud
Billede mangler

Efter en periode med medvind, fik den potentielle præsidentkandidat Rick Santorum i nat en brat opvågner ved en tv-debat i i det sydvestlige USA.
Den tidligere Pennsylvania-senator, og bejler til præsidentkandidatposten for republikanerne, måtte i aftes indrømme, at han af taktiske årsager stemte for den daværende præsident George Bushs uddannelsesreform, selvom han egentlig var imod den.
Og det faldt bestemt ikke i god jord hos det publikum, som så ham debattere på amerikansk tv i nat dansk tid, skriver Huffington Post.
“Jeg må indrømme, at jeg stemte for det. Det var imod de principper, jeg gik ind for, men når man er en del af et hold (republikanerne, red.), tager man nogle gange en for holdet, for lederen, og jeg begik en fejl. Politik er en holdsport, folkens, og nogle gange er man nødt til at gå sammen og gøre noget,” sagde Rick Santorum.
Responsen fra publikum var højlydte støn og buh-råb, og det er en ny situation for Santorum, som ellers er blevet godt modtaget af republikanske vælgere indtil nu.
Kilde: Huffington Post

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu