Præsidents indbakke flyder med flirte-mails

21. marts 2012 22:28 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Præsidents indbakke flyder med flirte-mails
Billede mangler

“Du er så sød, jeg savner diiiiiiiiiiiig”
Formodede overgreb på civile i tusindvis holder ikke kvinderne tilbage over for den syriske præsident. Bashar al-Assad, der har beordret militæret til at slå hårdt ned på demonstranter, får hele tiden frække tilbud fra kvinder over mail, skriver CNN, der har fået adgang til indbakken.
En amerikansk-uddannede kvinde har ifølge mediet sendt et billede med sig selv i bh og g-streng. Blot to dage efter, at FN havde beviser for 250 børn, der var blevet dræbt, skrev hun opmuntrende ord til præsidenten.
“Lad verden se, at vi alle er din shabeeha (Bøller, der menes at stå bag de værste overgreb, red.). Selv den lille yngste generation tror på dig og er klar til at kæmpe,” skriver hun til al-Assad ifølge CNN.
Den syriske ambassadørs datter i New York giver præsidenten råd til et bedre image i udlandet. I mellem rådene bruger hun ord som “sød” og “smukke”.
Bashar al-Assad svarer kun på de flirtende mails i en professionel tone. Til gengæld har han travlt med at sende elskovs-beskeder til sin britiskfødte kone.
“Nogle gange om natten, når jeg ser mod himlen, begynder jeg at tænke på dig og spørger mig selv, hvorfor? Hvorfor jeg elsker dig? Jeg tænker og smiler, fordi jeg ved, listen kunne fortsætte uendeligt,” skriver Bashar al-Assad ifølge CNN.
Ifølge FN har over 8.000 mennesker mistet livet i Syrien siden opstanden mod præsidenten startede for et år siden.
Kilde: CNN

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu