ANNONCE

Præst trodsede corona: Nu er han død

14. april 2020 20:12 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Han trodsede alle advarsler om coronasmitte. Nu er han død - af coronavirus.

Præst trodsede corona: Nu er han død
Biskop Gerald Glenn trodsede alle advarsler om coronasmitte. Nu er han selv død af den frygtelige sygdom. Foto: Scanpix.

Selv om det ikke skortede på corona-advarsler og råd om at holde afstand, insisterede en amerikanske præst den 22. marts på at holde gudstjeneste for fuldt hus.

Artiklen fortsætter under videoen

Præsten, biskop Gerald Glenn, understregede endda, at medmindre han blev smidt i fængsel eller indlagt på sygehuset, så ville han fortsætte med det.

Nu, cirka tre uger senere, er han død – af coronavirus. Det skriver TMZ.

Meddelelsen om biskoppens død blev bragt på hans kirkes Facebook-profil søndag den 12. april. Af opslaget fremgår det, at han døde påskelørdag.

Under gudstjenesten i kirken, New Deliverance Evangelistic Church i Richmond, Virginia, den 22. marts bad han sågar sin menighed om at rejse sig op for at vise, hvor mange de var.

Han sagde også, at han bestemt troede, Gud er større end virussen og gav udtryk for at være stolt over at være “kontroversiel” og for at have krænket sikkerheds-protokollerne.

Ifølge TMZ er også præsten hustru konstateret coronasmittet.

Parrets datter har forklaret, at hendes far i starten afviste at have symptomer fordi hans generelle helbred gør, at han får feber og infektioner.

Nu opfordrer hun alle til at blive hjemme og siger, virussen er blevet meget ægte for hende.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu