Præstø-far vil ikke være sur og bitter mere

1. februar 2013 11:00 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Præstø-far vil ikke være sur og bitter mere
Billede mangler

Der var lettelse at spore hos Thomas Bøhm, efter Retten i Nykøbing Falster fredag idømte Lundby Efterskoles forstander 60 dages betinget fængsel og gav efterskolen en bøde på 250.000 kroner.

 

Thomas Bøhm er far til Nicklas Bøhm, der var blandt de 13 elever, som kæntrede med dragebåden 11. februar 2011 og røg i det to grader kolde vand i på Præstø Fjord.

– Jeg har fået at vide, at jeg har været en sur og bitter mand. Ulykken er det første, jeg har tænkt, når jeg står op, og det sidste, jeg har tænkt på, inden jeg går i seng. Nu håber jeg at kunne komme videre, siger Thomas Bøhm, der frygter, at sagen bliver anket og dermed fortsætte.

Thomas Bøhm glæder sig over, at retten har dømt forstander Truels Truelsen og Lundby Efterskole både for uagtsom legemsbeskadigelse og overtrædelse af sikkerheden til søs, så det er en dom for alle 13 elever og ikke kun de syv, der har fået varige mén af den ene eller anden art.

Thomas Bøhm mener, at sikkerheden på Lundby Efterskole har været kritisabel og håber, at dommen vil være med til at rette fokus mod sikkerheden på efterskoler generelt.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu