Premier League-managere hylder Laudrup

12. marts 2013 09:08 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Premier League-managere hylder Laudrup
Billede mangler

Den første pokal er sat i skabet efter Swanseas finalesejr i Liga Cup-finalen. Og nu er klubbens danske manager Michael Laudrup måske på vej mod endnu en triumf, idet han er en stærk kandidat til at blive årets manager i Premier League.

At det peger i den retning kommer måske ikke som en overraskelse, men nu er der kommet endnu mere kød på Laudrups kandidatur. I en undersøgelse foretaget af en organisation for managere i Premier League, League Managers Association, og udført af ligaens sponsor Barclay, peger næsten halvdelen af Laudrups manager-kollegaer på ham som manden med den mest imponerende præstation i denne sæson, skriver walesonline.co.uk.

Dermed er Michael Laudrup godt positioneret i kampen om den prestigefulde titel som årets manager, LMA Manager of the Year award,som uddeles efter sæsonen.

– I begyndelsen af sæsonen var der mange, der spekulerede på, om Swansea ville være i stand til at holde niveauet efter klubbens imponerende start på livet i Premier League. Men Michael har formået at fortsætte klubbens Premier League-udvikling og har for nylig vundet Liga Cup’en. Han har muligvis lavet det snedigste indkøb i denne sæson i Michu og fortjener denne hyldest fra sine kollegaer, siger den tidligere Liverpool- og Aston Villa-manager Gerard Houllier ifølge walesonline.co.uk.

Og manager-kollegaerne i Premier League bakker op om påstanden om, at Michu er et genialt køb i undersøgelsen. Således peger 47 pct. af de spurgte på Michu som sæsonens bedste indkøb, mens ‘kun’ 35 pct. mener, at det er Manchester Uniteds indkøb af hollandske Robin van Persie, der er sæsonens bedste.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu