ANNONCE

PRM / 1.000 LEGO æsker til sårbare børn og unge

6. april 2020 08:13 | Af: Ritzau Info
 

En ekstra opmuntring er på vej til børn, unge og familier i Blå Kors’ støttetilbud og familienetværk. Blå Kors har modtaget en stor donation fra LEGO Koncernen på 1.000 æsker med farverige klodser, som kan skabe glæde i en svær tid.

Pressemeddelelse fra Blå Kors Danmark

Nedlukningen af dagtilbud og skoler i hele Danmark betyder, at mange familier for tiden tilbringer rigtig meget tid sammen inden for hjemmets fire vægge.

Det var derfor med stor glæde, at den sociale hjælpeorganisation Blå Kors fik besked om, at legetøjsvirksomheden LEGO Koncernen har valgt at donere 1.000 æsker med byggesæt til drenge og piger, som kan sprede positiv energi hos familierne.

“Vi er utrolig glade for den flotte donation fra LEGO Koncernen. Legetøjet vil fremkalde mange smil hos store og små og inspirere til leg i en tid, hvor der er et særligt stort pres på de familier, som i forvejen er udfordrede,” siger Christian Bjerre, som er generalsekretær i Blå Kors Danmark.

LEGO æskerne bliver uddelt til børn og unge fra Blå Kors’ familienetværk og Barnets Blå Hus.

Familienetværkene er for sårbare familier og drives i partnerskab med lokale kirker, mens Barnets Blå Hus er et behandlingstilbud til børn og unge fra famlier med alkohol- eller stofmisbrug, der har afdelinger i Frederikshavn, Aalborg, Aars, Svendborg, Rønne og et nyt hus på vej i Slagelse.

Kontakt:

Generalsekretær i Blå Kors Danmark Christian Bjerre tlf.: 29 68 96 67/87 20 66 50 email: cbj@blaakors.dk

Kommunikationschef i Blå Kors Danmark Thomas Røddik Korneliussen tlf.: 26 20 20 46 email: trk@blaakors.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/1000-lego-aesker-til-sarbare-born-og-unge?releaseId=13591159

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu