ANNONCE

PRM / 10 minutter fra Sensor til Dashboard

4. maj 2020 15:33 | Af: Ritzau Info
 

Seluxit lancerer IoT Rapid Prototyping Kits, som er baseret på Seluxits egen single-board computer, SLX Porcupine.

Pressemeddelelse fra Seluxit

Hvis du har en smartphone, en internetforbindelse og Seluxits IoT Rapid Prototyping Kit, kan du frembringe en IoT prototype, som også kan bruges i industrielle miljøer. Du tilføjer super let din enhed ved at scanne din enheds QR-kode og tilføjer plug-and-play-sensorer. Med et tryk på “deploy” er du kørende med din egen IoT Demo.

SLX Porcupine er en industriel single-board computer med Linux, der har en Raspberry Pi-kompatibel formfaktor. Det gør det muligt at bruge tilbehør og open source-code fra Raspberry Pi-community.

SLX Porcupine opretter automatisk forbindelse til Viasens by Seluxit; en Cloud-baseret, sikker IoT-infrastruktur. Viasens har sikker forbindelse, firmwareopdatering over-the-air og et konfigurerbart dashboard, hvor du kan se og analysere dine data. Viasens tilbyder også datalogning og -udtræk, referencekode til dine egne iOS- og Android applikationer samt web interface.

SLX Porcupine vil være tilgængelig til DIY-, privat- og uddannelsesbrug til en speciel rabatteret pris. Desuden tilbydes SLX Porcupine også som et SOM (System on Module) til skræddersyede, industrielle volumen designs. Seluxit udvider løbende antallet af sensorer og aktuatorer til sin IoT Rapid Prototyping løsning.

SLX Porcupine har 4 GB indbygget flash og 512 MB RAM. Den har også 3 ekstra 20-pin-header, der indeholder funktionaliteter som Modbus, CAN-bus og op til 8 kanaler med 12 bit ADC’er. SLX Porcupine kan håndtere det temperaturområde, der ofte kræves i industrielle miljøer, fra -40 til + 85 ° C. Desuden har SLX Porcupine secure boot, der effektivt forhindrer manipulation på enheden. I kombination med SLX OS og Viasens Secure IoT Infrastructure løftes sikkerheden til et højere niveau.

Seluxit har for nylig introduceret 2 IoT Rapid Prototyping Kits, SLX Starter Kit og SLX Climate Kit, som inkluderer alt det du skal bruge, til at få et første indtryk af løsningen. Inkluderet i SLX Starter Kit er en SLX Porcupine, en SLX Connector Hat, stikledninger, en strømforsyning, en LED-knap, buzzer og relæ. I SLX Climate Kit modtager du desuden 2 kvalitets sensorer, der måler CO2-niveau, temperatur, luftfugtighed og lufttryk.

SLX Porcupine og kits kan fra i dag købes direkte på Seluxit Webshop. Besøg seluxit.com/shop for mere information og detaljerede specifikationer eller kontakt Seluxit på info@seluxit.com eller på telefon 46 922 722.

Kontakt:

CEO Daniel Lux tlf.: 46 922 722 email: info@seluxit.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/10-minutter-fra-sensor-til-dashboard?releaseId=13592782

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu