PRM / 100.000 kroner til fællesskaberne

29. august 2018 15:18 | Af: Ritzau Info
 

Ti donationer af 10.000 kroner venter på din ansøgning. Om det er idræt, musik, egnsteater, frivilligt arbejde eller noget helt femte, så kan I nu søge SEAS-NVE’s donationsprogram.

Pressemeddelelse fra SEAS-NVE

Det er nemt at søge, og du skal bare have et godt projekt, der kommer fællesskaberne i vores region til gode.

– Vi vil gerne være med til at sætte fokus på regionens mange stærke fællesskaber. Derfor sender vi en håndsrækning til ti udvalgte initiativer, der spiller en vigtig rolle for sammenhængskraften i deres lokalsamfund. Med støtte til disse lokale initiativer og ildsjæle håber jeg, at vi i SEAS-NVE kan være med til at skabe værdi og livskvalitet for rigtig mange mennesker”, siger Jesper Hjulmand, administrerende direktør i SEAS-NVE.

En million kroner

Siden 2013 har SEAS-NVE uddelt 100 donationer og har derfor støttet det lokale kulturliv og de lokale fællesskaber med en million kroner.
SEAS-NVE arbejder hver dag for at skabe værdi til hver enkelt af koncernens andelshavere, kunder og til fællesskabet i vores region. Som en veldrevet koncern genererer SEAS-NVE årligt overskud. En del af dette overskud bliver ført tilbage til fællesskabet blandt andet i form af SEAS-NVE’s donationsprogram.

Søg nu

Det er nemt at søge på www.seas-nve.dk/donation, hvor du også kan møde nogle af de tidligere modtagere af SEAS-NVE’s donationer.

Søg inden 10. september klokken 14.00.

Kontakt:

SEAS-NVE’s pressevagt, telefon 21 70 31 01

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/100000-kroner-til-faellesskaberne?releaseId=13430823

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu