ANNONCE

PRM / 100.000 svenskerne har set med på Radio 100s undskyld-sang til nabolandet – og de har sunget tilbage

23. september 2020 12:57 | Af: Ritzau Info
 

Det startede som en joke tilbage under lockdown. Morgen på Radio 100 lavede en satirisk sang om, at svenskerne ikke længere kunne besøge Danmark, fordi coronasmitten i nabolandet var ude af kontrol. Men så vendte bøtten, og radioværterne måtte vende tilbage og sige förlåt.

Pressemeddelelse fra Bauer Media

Måske havde svenskerne alligevel fat i den lange ende, da de valgte en helt anden strategi i kampen mod corona, end den danske regering gjorde. Derfor valgte værterne på Morgen på Radio 100 med Lasse Rimmer i spidsen – at sige undskyld til vores svenske naboer med en sang.

“Tilbage under lock down lavede vi en sang, der gjorde lidt grin med svenskerne. Vi spekulerede i, hvad de mon tænkte på deres side af sundet, når nu de ikke længere kunne rejse til Danmark. Og indrømmet: Vi grinte ret meget ad vores svenske naboer. Men nu har vi lavet en ny sang. For når man tager fejl, skal man indrømme det – og sige undskyld”, siger morgenvært Lasse Rimmer.

Og noget tyder på, at svenskerne har lyttet og taget undskyldningen til sig. Flere end 100.000 svenskere har set sangen på facebook – ikke mindst efter, at svenske Aftonbladet skrev om den. Det fik hundredvis af svenskere til at kommentere på Radio 100s facebookside:

Victoria Håkansson Paglert skriver: Jag tror bestämt jag blir lite förälskad i Lasse där…hans förlåt…det föles rart ind i hele mig.

Også Ola Troedsson har tilgivet os. Han skriver blandt andet: Fantastiskt bra låt! ❤️ vi älskar våra grannar danskarna! allt är förlåtet .


Svenskerne synger tilbage: I er tilgivet

Faktisk har Radio 100s sang vakt genklang ikke bare i svenske aviser, men også blandt svenske radiostationer. Udover svenske P4 har også RixFM opdaget sangen – og de har tilmed bidraget med endnu et vers.

https://www.facebook.com/watch/?v=410265429938841&extid=vugxD5VDShm6bvVq

Morgen på Radio 100 er kun glade for at kunne gyde lidt olie på vandene, og forhåbentlig forene det nordiske naboskab igen.

Nu mangler vi bare nordmændene, som Helen Hjorte skriver: Vi älskar er, och vi vet ju också vilken svår tid ni nu har framför er när smittan ökar. Nu väntar vi på en sång från Norge (som vi också älskar nästan lika mycket)

Den nye undskyld-sang: https://www.facebook.com/watch/?v=332656054819510&extid=BodM5f2tI3flHxSf

Den oprindelige hånesang fra Morgen på Radio 100: https://www.facebook.com/watch/?v=531124840903129&extid=SwBPqKaNaEoX1asI

For yderligere information kontakt: programchef Nanna Bernth nanna.bernth@bauermedia.dk

Morgen på Radio 100 sender alle hverdage kl. 6-10 med værterne Anne Lavendt, Lasse Rimmer og Oliver Routledge

Kontakt:

For yderligere information kontakt: programchef Nanna Bernth nanna.bernth@bauermedia.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/100000-svenskerne-har-set-med-pa-radio-100s-undskyld-sang-til-nabolandet-og-de-har-sunget-tilbage?releaseId=13600555

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu