ANNONCE

PRM / 150.000 gymnaster skal på gulvet til DGI Gymnastiks forårsopvisninger

20. februar 2020 15:29 | Af: Ritzau Info
 

Det spirende forår varsler højsæson for gymnastikopvisninger, og DGI Sydøstjylland byder i år på 9 opvisninger.

Pressemeddelelse fra DGI

Flere end 150.000 gymnaster fra foreninger, efterskoler og DGI’s landsdelshold sørger for, at der bliver fyldte haller til DGI’s forårsopvisninger i hele landet fra slutningen af februar og frem til april.

I DGI Sydøstjylland er der i år hele 15.256 gymnaster, der skal på gulvet til DGI’s forårsopvisninger.

Formand for DGI Gymnastik, Hanne Lene Haugaard, ser frem til de mange opvisninger:

“Forårsopvisningerne er både et højdepunkt og et skønt punktum for gymnastiksæsonen. Her får vi mulighed for at vise de mange måneders hårde og sjove arbejde frem. Det er noget gymnasterne virkelig ser frem til,” siger Hanne Lene Haugaard.

140.000 publikummer

Der forventes i omegnen af 140.000 publikummer til de mere end 100 opvisningsdage landet over – og de mange publikummer kan godt skrue forventningerne i vejret:

“Heldigvis er det næsten lige så skønt at se på glade gymnaster som det er at dyrke gymnastik selv, så de mange publikummer kan godt begynde at glæde sig. Vi er glade for, at så mange vil dele opvisningsdagene og glæden ved gymnastikken med os,” siger Hanne Lene Haugaard.

Gymnastikken rummer alle

Forårsopvisningerne er et godt eksempel på, hvor bredt gymnastikken favner.

Til opvisningerne kan publikum opleve alt fra de mindste børnehold, der slår kolbøtter og laver sanglege med forældrene i hånden, over REP-holdenes flotte serier og spring til motionsherrer og -damer

Alle bidrager til, at opvisningerne og gymnastikken giver plads til alle aldre og niveauer.

“At give opvisning er noget helt særligt for en gymnast. Uanset alder og niveau. Til opvisningerne mødes børn og ældre, unge og voksne, øvede og begyndere. Men fælles for dem alle er, at de mærker det samme sug i maven inden de skal på gulvet,” siger Hanne Lene Haugaard.

Kontakt:

John Tamberg, idrætskonsulent – gymnastik hos DGI Sydøstjylland, telefon: 21 48 78 86

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/150000-gymnaster-skal-pa-gulvet-til-dgi-gymnastiks-forarsopvisninger?releaseId=13588497

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu