ANNONCE

PRM / 2020: Hjemmetræning er in som aldrig før

20. juli 2020 20:00 | Af: Ritzau Info
 

Der er mange, der ikke har tid til at tage i fitnesscenteret eller som konsekvens af corona ikke længere ønsker at bruge fitnesscentre. Derfor vælger de i højere og højere grad at træne derhjemme. Det er en fleksibel form for træning, hvor du alligevel kan opnå gode resultater, for eksempel med en Cable Crossover træningsmaskine.

Pressemeddelelse fra KH-Online

Føler du ikke, at du har tid til at komme i træningscenteret, behøver du ikke at lade være med at træne af den grund. Du kan nemlig sagtens træne derhjemme, hvilket er med til at gøre det langt mere fleksibelt for dig at holde dig i form.

Der findes en række forskellige hjælpemidler, som du kan bruge til at træne derhjemme, derudover findes der også mange øvelser, hvor du ikke behøver at bruge andet end din egen kropsvægt. Det er derfor meget fleksibelt for dig.

Cable Crossover er effektiv træning

Et af de træningsapparater, der virkelig er blevet populært at have derhjemme, er en Cable Crossover træningsmaskine. Med den står du mellem to tårne og trækker i to håndtag. Du kan vælge den form for modstand, du ønsker, hvilket er med til at gøre træningen meget effektiv for dig.

Med en Cable Crossover har du både mulighed for at træne din underkrop og din overkrop. Skal du kun have en maskine derhjemme, er det altså oplagt for dig, at du overvejer denne.

Brug din kropsvægt til at træne med

Der er også mange øvelser, som du kan udføre derhjemme, der slet ikke kræver, at du har en træningsmaskine. For mange benøvelser gælder det for eksempel, at det er nok for dig, at du bruger din kropsvægt.

Vil du gerne følge et træningsprogram, når du træner derhjemme, kan du også sagtens gøre det. Du kan finde en række forskellige former for programmer på nettet, hvilket gør det nemt og effektivt for dig at vælge det rette for dig.

Du har altså masser af muligheder for at træne derhjemme. Dermed kan du træne, når det passer ind i dit program og samtidig sørge for at holde dig i god form.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/2020-hjemmetraening-er-in-som-aldrig-for?releaseId=13597084

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu