ANNONCE

PRM / 250S strækning i Gladsaxe reddet i sidste øjeblik

4. september 2020 15:26 | Af: Ritzau Info
 

Forslaget om at nedlægge linje 250S er blevet trukket tilbage af Region Hovedstaden i sidste øjeblik. Det glæder Gladsaxes Borgmester Trine Græse, som har kæmpet hårdt for at bevare strækningen.

Pressemeddelelse fra Gladsaxe Kommune

Region Hovedstaden har netop indgået forlig om næste års budget og har i sidste øjeblik trukket forslaget om at nedlægge linje 250S på strækningen mellem Gladsaxe Trafikplads og Bagsværd Station af bordet.

Det glæder Gladsaxes Borgmester Trine Græse, som har kæmpet hårdt for at bevare denne strækning.

– Bagsværd Station er et knudepunkt for den kollektive trafik i Gladsaxe med forbindelse til S-togsnettet. Derfor er det utrolig vigtigt, at der er gode busforbindelser hertil fra resten af kommunen. Og her spiller 250S en vigtig rolle. Derfor er jeg utrolig lettet over, at regionen nu har valgt at trække forslaget om at afkorte 250S’ rute af bordet. Desværre har regionen stadig valgt at fastholde de fleste af de øvrige varslede besparelser på den kollektive trafik, siger Trine Græse.

Region Hovedstaden er ansvarlig for koordineringen og finansieringen af de regionale busser i hovedstadsområdet i samarbejde og med bidrag fra kommunerne.

Kontakt:

Trine Græse via kommunikationschef Ulla Baden, mail: ulla.baden@gladsaxe.dk eller mobil: 22 76 56 22

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/250s-straekning-i-gladsaxe-reddet-i-sidste-ojeblik?releaseId=13599385

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu