ANNONCE

PRM / 3F: Husk medarbejderne

16. juni 2020 13:25 | Af: Ritzau Info
 

Aftale om grøn omstilling af affaldssektor ikke uden knaster

Pressemeddelelse fra 3F

“I 3F har vi længe anbefalet, at vi skal genbruge og genanvende mere, derfor er vi glade for aftalens mål om mere og ensartet sortering. Det vil også betyde arbejdspladser for 3Fs medlemmer, men i aftalen savner jeg et større fokus på medarbejdernes rolle i omstillingen,” siger formand for 3Fs offentlige gruppe, Lydia Callesen.

“Den politiske aftale om affaldshåndtering giver muligheder for, at de kommunale affaldsanlæg kan tilpasse kapaciteten på en klimaeffektiv måde.”

Lydia Callesen finder andre elementer af den politiske aftale problematiske:

“Forbrændingsanlæg skal stadig selskabsgøres, og vi er bekymrede over, at kommunerne mister en masse muligheder for sortering, og at alle kommunale sorterings- og genanvendelsesanlæg skal privatiseres.”

“Kommunerne har altså fortsat ansvaret, men dårligere redskaber, da kommunerne ikke må investere i nye anlæg i forhold til at løse opgaven,” siger Lydia Callesen.

Kontakt:

For yderligere information, kontakt 3F’s pressetelefon på 8892 8892.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/3f-husk-medarbejderne?releaseId=13595324

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu