ANNONCE

PRM / 3F: Vigtigt med håndsrækning til kriseramte erhverv

28. august 2020 14:53 | Af: Ritzau Info
 

3Fs formand tager godt imod den politiske aftale om en målrettet hjælpepakke til erhvervs-, kultur- og idrætsliv.

Pressemeddelelse fra 3F

– Det er særdeles positivt, at regeringen med støtte fra et bredt flertal har indgået aftale om en håndsrækning til de virksomheder, kulturinstitutioner og idrætsforeninger, der fortsat er ramt af restriktioner som følge af COVID-19, siger 3Fs formand Per Christensen.

Aftalen er landet i kølvandet på regeringens udmelding om, at det er tid at udfase de hidtidige hjælpepakker.

En række af 3Fs medlemmer arbejder i tilknytning til de brancher, der fortsat vil være hårdt ramt af restriktioner. Her håber Per Christensen, at aftalen kan give et vigtigt bidrag til at holde hånden under beskæftigelsen.

– Det er også afgørende, at nogle af de mest kriseramte virksomheder benytter mulighederne for støtte til innovation, omstilling og efteruddannelse, så både virksomheder og medarbejdere står stærkest muligt, når markedsforholdene igen normaliseres, siger Per Christensen.

Han understreger, at krisen langt fra er overstået i de øvrige dele af samfundet, som ikke bliver omfattet af den nye aftale.

Derfor er der fortsat behov for at sikre de lønmodtagere, der risikerer at miste deres arbejde – fx inden for industrien, lufthavne mv. Og det er vigtigt at fastholde fokus på de tusindvis af danskere, der allerede har oplevet at miste deres arbejde, påpeger Per Christensen:

– Vi skal have fuld fokus på at skabe gode og trygge løsninger for de mennesker, der bliver ledige. Her bør politikerne især have fokus på dagpengene og på at sikre gode uddannelsesmuligheder til de ledige.

Kontakt:

For yderligere information, kontakt 3F’s pressetelefon på 88 92 88 92.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/3f-vigtigt-med-handsraekning-til-kriseramte-erhverv?releaseId=13598879

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu