ANNONCE

PRM / 6 millioner kroner til Århus efter lørdagens Lotto

2. marts 2020 10:02 | Af: Ritzau Info
 

En heldig vinder fra Aarhus Kommune løb lørdag med 1. præmien på 6 millioner i Lotto. Også Danske Spils millionærgaranti betød 1 million kroner til en heldig vinder fra Aarhus, imens den anden heldige vinder af 1 million kroner er fra Esbjerg Kommune.

Pressemeddelelse fra Danske Spil A/S

Der er flere ting at glæde sig over i Århus oven på weekenden. Lørdagens Lotto trækning udløste nemlig en 1. præmie på 6 millioner kroner til en heldig vinder i Aarhus Kommune. Vinderen har spillet via mobil.

Men festen i Aarhus stopper ikke her. Millionærgarantien blev nemlig også udløst i Aarhus, hvor en spiller vandt 1 million danske kroner skattefrit. Vinderen har spillet via mobil. Den anden vinder af millionærgarantien er bosiddende i Esbjerg Kommune og har købt sin kupon i Nærbutikken Sædding.

Med millionærgarantien trækkes der lod på alle spillede rækker, og man kan således blive millionær, selvom man har 0 rigtige.

Vindertal:

15, 16, 23, 24, 29, 31, 33

Tillægstal:

14

Der var desværre ingen vinder af 1. præmien i fredagens Eurojackpot. Det betyder, at næste uges pulje er steget til svimlende 300 millioner kroner.

Kontakt:

Kontakt vores presseafdeling Presseafdelingen tlf.: 30851785 email: kommunikation@danskespil.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/6-millioner-kroner-til-arhus-efter-lordagens-lotto?releaseId=13589145

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu