PRM / 61 procent flere hyldede far på Fars dag 2018

5. juni 2018 16:00 | Af: Ritzau Info
 

Blomsterkæden Interflora oplevede i år en stigning på 61 pct. i salget af gaver i forhold til Fars dag sidste år. Mens mor fortsat får blomsterbuketter, så har far fået øl, spiritus og sågar kæmpe-lakridspiber.

Pressemeddelelse fra Interflora

Mor er stadig den bedste i verden, men far er hastigt på vej. Det kan blomster- og gavekæden Interflora bekræfte efter at have gjort salgstallene op fra Fars dag 2018.

Interflora melder om fremgang på næsten 61 pct. i forhold til sidste års salg. Men modsat Mors dag, så er det nogle ganske andre gaver far har fået i år.

“Når vi kigger på de to mærkedage, så kan vi se, at mor stadig fylder væsentlig mere end far. Det kan der være mange forklaringer på, og en af dem kan være, at Mors dag har så mange år på bagen – og derfor er mere fast etableret i folks bevidsthed. En anden kan være, at det måske umiddelbart kan være lidt sværere at finde på en gave til ‘manden, der har alt’,” fortæller administrerende direktør hos Interflora Søren Flemming Larsen.

Hos Interflora har man arbejdet meget med at finde ud af, hvilke gaver far vil sætte mest pris på, og blomsterkæden kan da også se, at bl.a. vin, whiskey, rom, gin, cognac, mikrobryggede øl og sågar en luksus-lakridspibe klart vinder over blomsterbuketterne, når der skal sendes en hilsen til far.

Ved at udvikle sig til en ‘rigtig’ mærkedag
Interflora havde i år udvidet bestillingsfristen frem til kl. 15 på Interflora.dk i år, og det gav altså pote.

“Vi må konstatere, at med en fremgang på hele 61 pct. i forhold til sidste år, så er Fars dag ved at få etableret sig som en ‘rigtig’ mærkedag hos Interflora. Det er vi selvfølgelig glade for – både på egne, men bestemt også på fars vegne,” afslutter Søren Flemming Larsen.

Læs mere på www.interflora.dk

For yderligere information, kontakt venligst

  • Søren Flemming Larsen, administrerende direktør, Interflora Danmark, tlf. 43 43 47 47
  • Thomas Schmidt Jørgensen, PR-kontakt, Brandhouse PR, tlf. 26 70 77 14

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/61-procent-flere-hyldede-far-pa-fars-dag-2018?releaseId=12990269

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu