ANNONCE

PRM / Aalund: Sydbank topper på faglig erhvervsrådgivning

9. september 2020 12:53 | Af: Ritzau Info
 

Førstepladsen i kategorien “Vores rådgiver er fagligt kompetent” i Aalund-rapporten viser, at virksomheder får relevant og kompetent rådgivning i Sydbank.

Pressemeddelelse fra Sydbank A/S

Virksomheder får relevant og kompetent rådgivning af Sydbanks erhvervsrådgivere. Det understreges af den opnåede førsteplads i kategorien “Vores rådgiver er fagligt kompetent” i årets Aalund-rapport over erhvervskundetilfredshed.

– Vi har fagligt dygtige rådgivere i banken, som forstår kundernes behov. Det er helt i tråd med den service, vi gerne vil give, og dermed har vi de bedste forudsætninger for at skabe god og værdiskabende rådgivning, siger områdedirektør i Sydbank Erhverv, Claus Peter Michelsen.

Rådgivningens kvalitet understreges af, at Sydbank også scorer i top i kategorien “Vores rådgiver forstår virksomhedens situation”.

Sydbank har desuden blandt de fire store banker den største tilfredshed blandt virksomheder med 10-499 ansatte.

Full scale-erhvervsbank – også i Tyskland

Sydbank er nu Danmarks tredjestørste erhvervsbank med en markedsandel på 10,2 procent og tiltrækker interesse fra potentielt nye virksomhedskunder. Aalund-rapporten viser, at Sydbank er blandt de foretrukne banker, som virksomheder ønsker at skifte til.

– Det glæder os, at virksomhederne er opmærksomme på, at vi er en fuldskala erhvervsbank med en bred vifte af finansielle løsninger. Vi udvikler hele tiden vores produkter og rådgivning, så vi kan give både nuværende og kommende kunder præcis det, som de har behov for og gavn af. Som en bonus har Sydbank bl.a. fuld tysk banklicens, så vi også kan servicere erhvervskunder i det tyske banksystem, fortæller Claus Peter Michelsen.

Kontakt:

Kommunikationschef Louise Degn-Hansen tlf.: 61204804 email: louise.degn-hansen@sydbank.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/aalund-sydbank-topper-pa-faglig-erhvervsradgivning?releaseId=13599582

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE

| Af: Ritzau Info
 

Mange af disse har at gøre med at få rengjort forskellige dele af huset eller renset dine køkkenmaskiner og hårde hvidevare. Det kan være svært at huske det hele, særligt de ting, som ikke ligefrem er synlige i hverdagen. I det følgende kan du derfor læse om tre ting, som mange boligejere glemmer at få rengjort, netop fordi det ikke er nemt at se, at de behøver rensning, før det potentielt er for sent.

Emhætten

Emhætten er noget mange glemmer at få renset. Nærmere bestemt er det emhættefiltret, der kræver rengørng en gang imellem. Du behøver ikke at gøre andet end at tage filtret ud og rense det med varmt vand eller give det en tur i opvaskemaskinen. Det er nemt, men alligevel noget man ofte glemmer, fordi filtret ikke er til at se medmindre, du stikker hovedet ind under emhætten. Det kan dog ende med, at der går mug i filtret, hvilket i værste tilfælde kan være sundhedsskadeligt eller brandfarligt. Kommer det så vidt, bliver hele emhætten ofte nødt til at blive skiftet. Derudover kan et beskidt filter resulterer i, at der drypper uhygiejniske væsker fra emhætten ned i den mad, du er ved at lave. Det er altså en god idé at få det renset regelmæssigt.

Tagrender

En anden ting som husejere ofte glemmer, er at få renset tagrenden, fordi det ikke er nemt at se, hvor beskidt den er uden at kravle op på en stige. Her ophobes grannåle, blade, mos og andet skidt over tid. Hvis det ikke renses jævnligt, kan det resulterer i, at regnvand og smeltevand ikke frit kan løbe gennem tagrenden, hvilket i værste fald kan skade husets sokkel. Du kan forsøge dig med at rense tagrenden selv, men hvis du ikke har evnerne, tiden eller udstyret til dette, er den bedste løsning oftest at bestille professionelle til at foretage tagrenderens. På den måde sikrer du dig det bedste og hurtigste resultat.

Vaskemaskinen

Det virker ikke altid logisk at skulle vaske sin vaskemaskine – den køre jo hele tiden vaskeprogrammer med sæbe. Og som regel ser vaskemaskinen da heller ikke beskidt ud. Alligevel er det vigtigt at få den regelmæssigt rengjort for at undgå lugtgener og forlænge maskinen levetid. En god måde at holde den ren på er en gang imellem at køre et program uden tøj ved høj temperatur. På den måde dræber du de bakterier, som helt naturligt sætter sig i maskinen fra de beskidte tøj. Derudover er det en god ide at vaske både sæbeskuffen og rummet som den sidder i. Skuffen kan som regel tages helt ud og vaskes med varmt vand. På den måde undgår du at maskinens sæbeslange tilstoppes. Sidst men ikke mindst, skal du huske at afkalke din vaskemaskine en gang imellem afhængig af hårdheden af dit vand. Afkalkningen kan nemt klares ved at at putte citronsyre i tromlen og køre et program på 60 eller 95 grader.

Produceret af Heymate

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu