ANNONCE

PRM / Årets nye romaner

3. november 2020 10:59 | Af: Ritzau Info
 

Få et inspirerende overblik over årets nye danske og nordiske romaner, når anmelder Liselotte Wiemer gæster Næstved Bibliotek tirsdag den 17. november kl. 19.00-21.00.

Pressemeddelelse fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Liselotte Wiemer tager dig med på en tour de force gennem årets spændende bogudgivelser. Det er de danske og nordiske forfattere, som er i fokus for den levende og indsigtsfulde gennemgang af sæsonens nye bøger.

Her er mulighed for at få et overblik over nyheder og vigtige genudgivelser samt tendenser i årets bogudgivelser. Der er mulighed for at hente inspiration til, hvad du absolut må læse, gode idéer til kommende læsning i læsekredsen eller måske ideer til et par julegaver?

Tradition for bogelskere
Liselotte Wiemer er cand.mag. i dansk og har derudover læst teologi og filosofi. Hun har i mange år været litteraturanmelder, senest på Weekendavisen. Hun er nu sognepræst ved Horne og Asdal kirker i Vendsyssel, men tager stadig på turne med sin introduktion til årets nye bøger.

Arrangementet er blevet en hel tradition – og det er nu 6. gang, Liselotte Wiemer gæster Næstved Bibliotek. Deltagerne får udleveret en litteraturliste over de omtalte bøger. Aftenen er arrangeret i samarbejde med Langes Bog & idé, der medbringer de omtalte bøger, så man også har mulighed for at få dem i hånden.

Arrangementet finder sted tirsdag den 17. november kl. 19.00-21.00 på Næstved Bibliotek. Det koster 50 kr. at deltage. Billetter købes via www.naesbib.dk

Biblioteket tager de nødvendige corona-forholsregler og sørger for god afstand og afspritning.

Kontakt:

Bibliotekar Ida Eriksen tlf.: 5588 4013 email: ideri@naestved.dk

Bibliotekar, pressemedarbejder Lena Lund Olsen tlf.: 55884021 email: leols@naestved.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/arets-nye-romaner?releaseId=13603606

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu