PRM / Aarhus BSS udbyder to nye erhvervskandidatuddannelser

1. november 2018 09:56 | Af: Ritzau Info
 

Med to nye erhvervskandidatuddannelser inden for henholdsvis jura og teknologibaseret forretningsudvikling udvider Aarhus BSS på Aarhus Universitet nu muligheden for, at beskæftigede kan opgradere en bachelor eller professionsbachelor til en kandidatgrad.

Pressemeddelelse fra Aarhus Universitet: Aarhus BSS

En erhvervskandidat er et tilbud til folk med mindst 25 timers beskæftigelse i privat eller offentlig virksomhed og med en relevant uddannelse på bachelor-, professionsbachelor- eller anden uddannelse på samme niveau i bagagen til sideløbende med jobbet at videreuddanne sig og opnå en kandidatgrad. Erhvervskandidaten henvender sig også til iværksættere med en faglig relevant virksomhed.

Uddannelsen er på deltid og er normeret til 4 år. Uddannelserne udbydes på henholdsvis Juridisk Institut i Aarhus og Institut for Forretningsudvikling og Teknologi i Herning.

Med de to nye erhvervskandidatuddannelser kan man opnå kandidatgraderne cand.jur. eller cand.polyt.

“Erhvervskandidaten er en rigtig god mulighed for at opgradere sin uddannelse inden for det felt, hvor man er beskæftiget til daglig. Det kræver naturligvis overskud og engagement som enhver anden efteruddannelse, men da forløbet er på deltid, er der taget hensyn til, at man både kan passe job og studere,” siger prodekan for uddannelse på Aarhus BSS Per Andersen.

Erhvervskandidatuddannelsen i jura er henvendt til juridiske bachelorer, der arbejder som eksempelvis socialrådgivere, advokatsekretærer eller inden for HR, mens teknologibaseret forretningsudvikling kan være relevant for diplomingeniører i arbejde inden for en lang række teknologiske fagområder som for eksempel produktudvikling, systemanalyse, produktionsstyring eller andet.

Erhvervskandidatuddannelserne har samme indhold som de toårige heltidsuddannelser, så fagene tages sammen med de andre fuldtidsstuderende.

De specifikke adgangskrav kan findes på erhvervskandidatuddannelsernes fagside: kandidat.au.dk/juraog kandidat.au.dk/tbbd, hvor man også kan læse mere om uddannelsernes opbygning og studiekrav.

Kontakt:

For yderligere oplysninger om erhvervskandidatuddannelserne:
Jura: Studieleder, professor Malene Kerzel. Tlf: 87 16 57 09
Teknologibaseret forretningsudvikling: Studieleder, lektor Torben Tambo. Tlf: 87 16 69 17

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/aarhus-bss-udbyder-to-nye-erhvervskandidatuddannelser?releaseId=13563400

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu