PRM / Ældre sønderjyske kvinder viser størst interesse for online lån

4. oktober 2018 09:00 | Af: Ritzau Info
 

I Sønderjylland viser kvinder mellem 55-64 år hele 21% større interesse for online lån end jævnaldrende mænd. Det er landets største forskel mellem kønnene i denne aldersgruppe. Det konkluderer Lånio.dk i en ny undersøgelse.

Pressemeddelelse fra Lånio.dk

I midt-halvtredserne til midt-tresserne er kvinderne i Sønderjylland 21% mere interesseret i online lån end mændene, fortæller Lånio.dk. På landsplan betyder det, at Sønderjylland lægger sig i spidsen for den største kønsforskel i denne aldersgruppe.

En lignende tendens ses i den ældste aldersgruppe 65+. Her har kvinderne også et stort flertal, som kun er overgået af Nordjylland og Hovedstadsområdet.

Mænd dominerer på landsplan

Danske mænd og kvinder er på landsplan forskellige i forhold til, hvornår i livet de kigger efter online lån. I forhold til mænd viser danske kvinder mere interesse i den yngste aldersgruppe, hvilket ændres drastisk fra 25-årsalderen og fremad.

Dér viser mændene klart mere interesse end kvinderne – en forskel, som gradvist udlignes indtil 55-årsalderen, hvor kvinderne igen overhaler mændene. Kvinders interesse stiger altså igen, jo ældre de bliver, mens mændenes falder.

På landsplan betyder mændenes gennemsnitlige overtal i 25-54-årsalderen, at de samlet set viser mere interesse for online lån end kvinder. Ligeledes er aldersgruppen 25-34 år mest repræsenteret med en næsten lineært faldende interesse derefter.

Analysen af danskernes låneinteresse fordelt på køn og aldersgrupper både nationalt og for forskellige landsdele er vedhæftet. Tallene er indsamlet fra intern trafik og udarbejdet i samarbejde med sammenligningsportalen Mikonomi.dk.

Kontakt:

Kommunikationsansvarlig Camilla Kruuse tlf.: +45 38 41 03 02 email: ck@laanio.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/aeldre-sonderjyske-kvinder-viser-storst-interesse-for-online-lan?releaseId=13561539

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu