ANNONCE

PRM / Ændret rejsevejledning pr. 18. august 2020

18. august 2020 07:01 | Af: Ritzau Info
 

Litauen har besluttet at indføre indrejserestriktioner over for rejsende fra Danmark, da det nationale smittetal for Danmark ligger over landets tilladte grænseværdi. Restriktionerne medfører krav om 14-dages selv-isolation ved indrejse og en negativ Covid-19 attest, som ikke er mere end 72 timer gammel.

Pressemeddelelse fra Udenrigsministeriet

Udenrigsministeriet fraråder nu alle ikke-nødvendige rejser (orange) til Litauen på grund af landets indrejserestriktioner over for rejsende fra Danmark.

Udenrigsministeriet fraråder således alle ikke-nødvendige rejser (orange) inden for EU/Schengenlandene og UK til Andorra, Belgien, Bulgarien, Luxembourg, Malta, Rumænien og Spanien på grund af smittetallene. Samt alle ikke-nødvendige rejser inden for EU/Schengenlandene og UK til Irland, Letland, Estland og Litauen på grund af landenes karantæneregler.

Den opdaterede rejsevejledning vil fremgå af Udenrigsministeriets hjemmeside i dag.

Alle Udenrigsministeriets rejsevejledninger kan findes her.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/aendret-rejsevejledning-pr-18-august-2020?releaseId=13598014

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu