ANNONCE

PRM / Aflysning af Vorbasse Marked 2020

14. april 2020 14:05 | Af: Ritzau Info
 

Pressemeddelelse fra Vorbasse Grundejerforening

7. april 2020

Danmarks største heste- og kræmmermarked aflyses i 2020

Bestyrelsen i Vorbasse Grundejerforening håbede på alle måder, at situationen var normaliseret og at årets marked kunne gennemføres, men efter gårdsdagens pressemøde, hvor regeringen forlængede forbuddet mod større forsamlinger til udgangen af august 2020, må vi desværre meddele, at løbet er kørt og vi må aflyse Vorbasse Marked 2020. Vorbasse Marked er kede af aflysning af årets marked, som er første aflysning siden 1731, men har dog fuld forståelse for myndighedernes beslutning og bakker naturligvis op.

Det er ikke en mulighed at flytte markedet til et senere tidspunkt på året, da størstedelen af hjælperne ved markedet er frivillige, som bruger deres sommerferie på at hjælpe til – og uden de frivillige ville det ikke være muligt at afholde så stort et marked med op til 250.000 gæster i så lille en by.

Desuden er usikkerheden om, hvornår større forsamlinger igen tillades i Danmark, også stadig en faktor.

Aflysning af årets marked vil få stor betydning for byens handlende, markedets samarbejdspartnere samt de mange lokale foreninger, som hjælper med forskellige opgaver ved markedet.

Vi forsøger at få fuldt overblik over situationen og vil kontakte vores samarbejdspartnere hurtigst muligt. Allerede indbetalte beløb til stader og camping tilbagebetales i nær fremtid.

Yderligere oplysninger omkring aflysningen af Vorbasse Marked kan fås ved henvendelse til Vorbasse Grundejerforenings formand Brian Madsen, tlf. 31 10 93 67.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/aflysning-af-vorbasse-marked-2020?releaseId=13591763

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu