PRM / Afsløring: Bilka tager imod sorte penge

2. november 2018 08:31 | Af: Ritzau Info
 

Danske forbrugere ser stort på momsen, når de sorte penge flyder i hele Danmarks Hypermarked i november måned.

Pressemeddelelse fra Salling Group

Det er helt sort. Alligevel kræver det ikke endnu en hvidvaskningsskandale for, at Bilkas kunder med snehvid samvittighed kan bruge løs af de sorte penge. I hele november kan man nemlig slippe for at betale, hvad der svarer til momsen, når en ny møntfod ser dagens dunkle lys i Bilka.
Og den kan skattefar ikke pille ved.

Fra fredag den 2. november kl. 06:00 går Bilka.dk og hypermarkederne i sort, når Bilka tæller ned til Black Friday med skarpe tilbud, konkurrencer, events og ikke mindst Black Money. Der er penge at spare i hele november med sorte penge og skarpe dagstilbud hver dag frem mod Black Friday.

I hele november er der 100 kr. i rabat på det næste køb, når man foretager ét samlet køb på minimum 500 kr. i Bilka. Det svarer til momsen, når man får 100 kr. retur på sit næste køb ved kassen. Black Money gælder i hele november – og også på Black Friday, hvor der er ekstra penge at spare.

– Det lyder som lanceringen af en ny bitcoin, men er i virkeligheden meget bedre. I hele måneden kan man optjene og bruge løs af Black Money, for vi går helt i sort i november. Hos os er dine Black Money helt legit, siger Bilkas direktør Mark Nielsen.

Selv julemanden går i sort
Som en del af nedtællingen kan man gå på pakkeskattejagt i Bilka fra den 2. til den 23. november, hvor den sorte julemand gemmer pakker i Bilka. På udvalgte dage skjuler julemanden en sort pakke i Hypermarkedet, og den kunde, som først finder den sorte pakke og afleverer den i kundeservice, har vundet en af dagens præmier.

Samlet er der præmier for over 300.000 kr.

Druerne bliver også sorte, når Bilka inviterer til Beaujolais vinevent fra torsdag den 15. november til og med lørdag den 17. november. Her er der mulighed for at smage de seks forskellige Beaujolais-vine, når den lokale vinmand fortæller og guider igennem det franske efterårs favorit-vin Beaujolais, som netop er frigivet fra vingårdene i Frankrig.

– – – –

Black November program:

– 2.-30. November: Black Money i Bilka: Få 100 kr. i rabat på din næste indkøbstur ved at købe for samlet 500 kr.
– 2.-23. November: Skattejagt i Bilka. Vind præmier for over 300.000 kr.
– 11. November: Singles Day
– 15-17. November: Beaujolais vinevent
– 23. November: Black Friday fra kl. 00.01 på Bilka.dk og kl. 6.00 i Bilka Hypermarkedet
– 23. November: Stort fyrværkerishow kl. 20.00

Se mere om Black November på Bilka.dk/blackfriday

Kontakt:

Salling Group Group Communication tlf.: 8778 5002 email: press@sallinggroup.com

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/afsloring-bilka-tager-imod-sorte-penge?releaseId=13563467

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu