ANNONCE

PRM / Afsluttende forhandlinger om genstart af dansk eksport

7. oktober 2020 17:07 | Af: Ritzau Info
 

Regeringen har indkaldt til afsluttende forhandlinger om tiltag, der skal hjælpe eksportvirksomheder i corona. Forhandlingerne bliver ledet af erhvervsminister Simon Kollerup og udenrigsminister Jeppe Kofod og begynder torsdag kl. 18.15.

Pressemeddelelse fra Erhvervsministeriet

Forhandlingerne følger op på “Aftale om udfasning af hjælpepakker, stimuli-initiativer og eksportinitiativer” fra 15. juni 2020 mellem regeringen, Venstre, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti, Enhedslisten, Det Konservative Folkeparti og Alternativet, hvor man blev enige om at afsætte 500 mio. kr. i 2020 til en samlet eksportpakke.

Der sker på baggrund af anbefalinger fra de 8 genstartsteams inden for fødevaresektoren, Det Blå Danmark, produktionsvirksomheder og grøn teknologi, mode og tekstil, life science og biotek, turisme og oplevelsesøkonomi, luftfart samt små- og mellemstore virksomheder.

Forhandlingerne foregår i Erhvervsministeriet, Slotsholmsgade 10, 1216 København K. Der er adgang for journalister med gyldigt pressekort fra kl. 18.30.

Tilmelding er nødvendig og skal ske på cagefr@em.dk.

Af corona-hensyn henstilles der til, at hvert medie så vidt muligt kun sender en enkelt journalist.

Kontakt:

Presserådgiver Caroline Gerd Frandsen tlf.: 91399407 email: cagefr@em.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/afsluttende-forhandlinger-om-genstart-af-dansk-eksport?releaseId=13601630

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu