ANNONCE

PRM / Akademikerne: Dybt skuffende at Socialdemokraterne vil skære i uddannelse

25. august 2020 09:02 | Af: Ritzau Info
 

Når regeringen skal finansiere sin politireform, skal en del af pengene findes gennem uddannelsesnedskæringer. Den beslutning vækker skarp kritik hos hovedorganisationen Akademikerne (AC), der repræsenterer mere end 431.000 medlemmer fra de videregående uddannelser.

Pressemeddelelse fra Akademikerne

Formand Lars Qvistgaard udtaler:

“Det er dybt skuffende, at socialdemokraterne, på trods af løfter om det modsatte, nu vil finansiere deres politireform ved at skære på uddannelse. Uddannelsernes økonomi er allerede i bund. Det sidste de har brug for, er flere nedskæringer”

Lars Qvistgaard fortsætter:

“Da den nye regering kom til, var det med en erkendelse af, at grænsen for uddannelsesnedskæringer var nået, og at omprioriteringsbidraget havde skadet uddannelsekvaliteten. Vi har brug for at begynde at styrke kvaliteten igen. Det kan vi ikke hvis socialdemokraterne fortsætter nedskæringerne.”

Afslutningsvis opfordrer Lars Qvistgaard regeringens støttepartier til at trække en streg i sandet, og sige klart fra:

“Nu må vi sætte vores lid til at regeringens støttepartier trækker en streg i sandet, og siger klart fra over for flere nedskæringer. Det har vi brug for”.

For yderligere kommentarer, kontakt Lars Qvistgaard på 2147 2686.

Akademikerne varetager interesser for 431.000 medlemmer på det offentlige og private arbejdsmarked.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/akademikerne-dybt-skuffende-at-socialdemokraterne-vil-skaere-i-uddannelse?releaseId=13598565

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu