ANNONCE

PRM / Aktivkomité undrer sig over opbakning til tidligere svømmedirektør

18. november 2020 16:41 | Af: Ritzau Info
 

Følgende er udsendt på vegne af DIF og Team Danmarks aktivkomité:

Pressemeddelelse fra Danmarks Idrætsforbund

Aktivkomiteen undrer sig over, at Dansk Svømmeunion har valgt at indstille og støtte deres tidligere direktør Pia Holmen som vicepræsident i det Europæiske Svømmeforbund, efter netop Pia Holmen blev fyret tidligere i år på baggrund af “svømmesagen”.

Svømmesagen har haft store menneskelige konsekvenser for mange svømmere og viser tydelige tegn på ledelsessvigt. Dengang forsvarede Pia Holmen sig med, at hun ikke var bekendt med problemets omfang. Nu har man valgt at give Pia Holmen en af de mest magtfulde stillinger. Hvordan kan man have tillid til en person, der ikke vidste, hvad der foregik i sin egen baghave?.

Aktivkomiteen er af den overbevisning, at Dansk Svømmeunion vil det bedste for deres svømmere og dansk idræt generelt, men dette valg forbedrer ikke processen i at skabe mere tillid imellem forbund og atleter.

Det er nødvendigt at få genskabt den tillid, der er så afgørende i stræben på at skabe det perfekte idrætsmiljø, hvor velvære og sportslige resultater går hånd i hånd.

Læs mere om aktivkomiteen her: https://www.dif.dk/da/omdif/politisk-s-struktur/aktivkomite

På vegne af Aktivkomitéen, Henrik Them (formand)

Kontakt:

For yderligere kommentarer kontakt formand for aktivkomitéen, Henrik Them, tlf. 20 70 90 01

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/aktivkomite-undrer-sig-over-opbakning-til-tidligere-svommedirektor?releaseId=13604615

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu