PRM / Alarmerende finanslovsforslag for gymnasieuddannelserne

30. august 2018 07:39 | Af: Ritzau Info
 

Regerings forslag til finanslov for 2019 er noget nær en katastrofe for gymnasieuddannelserne, fastslår GL’s formand Annette Nordstrøm Hansen.

Pressemeddelelse fra Gymnasieskolernes Lærerforening

“Hun kalder det uforståeligt, at regeringen sidder alle advarsler overhørig og lægger op til at fortsætte de årlige besparelser på to procent frem mod 2022.

“Alarmerende og uforståeligt. Så alvorligt er det, at regeringen vil fortsætte sine besparelser på gymnasieuddannelserne. Flere gymnasiers eksistensgrundlag er ved at smuldre, og på alle landets gymnasier er der sparet lærere væk. De, der er tilbage, løber stærkere og stærkere og har mindre og mindre tid til at tage sig af den enkelte elev. Det går ud over kvaliteten i undervisningen og rammer eleverne. Stik imod alle intentioner om styrket og tættere samspil mellem elever og lærere i den nye gymnasiereform”,siger Annette Nordstrøm Hansen.

“Hun sætter sin lid til, at Dansk Folkeparti, der ser ud til at skulle bære regeringens udspil hjem, vil afvise fortsatte uddannelsesbesparelser i finansloven, sådan som partiet har lagt op til i kritiske toner over for besparelserne forud for regeringens præsentation af finanslovsforslaget.

“Jeg håber, det lykkes DF at rulle besparelserne tilbage på alle uddannelsesområder. Det er helt afgørende for, at vi fortsat kan levere kvalitet i gymnasieuddannelserne i alle dele af landet til gavn for de unge og til gavn for vores velfærdssamfund,” understreger Annette Nordstrøm Hansen.

Kontakt:

Yderligere information hos
formand for Gymnasieskolernes Lærerforening
Annette Nordstrøm Hansen
tlf. 26 24 71 04
anh@gl.org

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/alarmerende-finanslovsforslag-for-gymnasieuddannelserne?releaseId=13435642

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu