ANNONCE

PRM / Albe Emballage sætter fokus på miljøet

7. december 2020 08:49 | Af: Ritzau Info
 

Det skønnes, at der i Danmark hvert år bliver brugt 200 kilo papir per indbygger. Det er en rigtig stor mængde, hvilket også gør produktionen heraf til en synder i det store klimaregnestykke. Derfor har den danskejede emballageproducent Albe Emballage sat sig for at sætte emballage og pakning af den miljøvenlig slags på dagsordenen.

Pressemeddelelse fra Escalate ApS

Papirvarer i over 30 år

Albe Emballage blev grundlagt helt tilbage i 1981 og har siden da leveret emballageprodukter til både folket og den danske industri. På den sjællandske virksomheds hylder findes både papkasser og kuverter til brug ved postforsendelser samt folie og lynlåsposer til indpakning af fødevarer.

Med både standardprodukter i varesortimentet og en mulighed for at producere speciallavede ordrer til interesserede kunder hjælper Albe Emballage en lang række kunder med netop deres emballageopgaver.

Grønt fokus

https://albeemballage.dk/ beretter virksomheden om, hvordan de ynder at være på forkant med alt den nyeste viden om emballageproduktion.

For at sikre sine kunder de bedste valgmuligheder, udvikles der med inspiration fra både ind- og udland hele tiden nye produkter. Et stort fokus er dog hele tiden på, at den emballage man kan købe hos Albe Emballage er miljørigtigt fremstillet.

Gedigent genbrugsmateriale

Med emballage fremstillet af genanvendelige og bionedbrydelige materialer positionerer Albe Emballage sig stærkt på markedet som en grøn samarbejdspartner, der går forrest i kampen om et sundere klima.

Alt fra pakketape til postordreposer er plasticfri produkter, som er produceret med henblik på naturbeskyttelse. Kvaliteten bærer dog ikke præg af, at det er komposterbare materialer, der har dannet basis for den færdige emballage. Kvaliteten er der nemlig ikke noget at sætte en finger på.

Miljørigtige postforsendelser

I løbet af en dag er der tusindvis af breve og pakker, der skifter position. Varer købt via en webshop fremsendes til den givne kunde i en papkasse, et plakatrør, en kuvert foret med bobleplast eller lignende. Et stort forbrug af pap og papir kan i denne sammenhæng ikke undgås.

Til gengæld kan man gøre noget for at reducere den mængde emballage, der benyttes og dermed skabe et mindre CO2-aftryk. Derfor har man hos Albe Emballage stiftet konceptet https://miljoevenlig-pakning.dk/emballage/, der i al sin enkelthed går ud på at skabe et større fokus på de miljørigtige alternativer til den klassiske emballering. Emballageproducenten har nemlig samlet sit udvalg af grønne indpakningsprodukter på ét enkelt sted, så den almene forbruger nemt kan danne sig et overblik over mulighederne.

Kontakt:

For mere info kontakt marketingkonsulent Jonas Holm
+45 31 10 13 79 | Jh@jonasholm.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/albe-emballage-saetter-fokus-pa-miljoet?releaseId=13605728

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu