PRM / Aleris Omsorg køber Solskovgaard ApS

2. november 2018 07:00 | Af: Ritzau Info
 

Aleris Omsorg overtager ved årsskiftet ejerskabet af Solskovgaard i Nordjylland. Aftalen blev underskrevet mandag d. 29. oktober efter længere tids dialog mellem Solskovgaards nuværende ejere og Aleris Omsorg.

Pressemeddelelse fra Aleris Omsorg

Jacob Snedker og Rene Laursen har med stor succes opbygget specialiserede socialpædagogiske bosteder og skole, hvor børn og unge med særlige behov kan få støtte og hjælp til en god hverdag og udvikling. Netop den høje kvalitet har været afgørende for, at Aleris Omsorg har fundet Solskovgaard attraktiv. Aleris Omsorg vil med opkøbet af Solskovgaard få en solid faglig og kvalitetsmæssig platform i Jylland, som skal udgøre grundlaget for den videre udvikling af Aleris Omsorgs socialområde i Vest Danmark.

Aleris Omsorg i Norge og Sverige har gennem mange år specialiseret sig på socialområdet og driver adskillige tilbud for børn, unge og voksne. Det er derfor glædeligt, at Aleris Omsorg i Danmark også bliver etableret inden for børne- og ungeområdet.

Aleris Omsorg overtog tilbage i 2017 Andersen Netværk på Sjælland, som nu drives under navnet Aleris Netværk. Aleris Omsorg driver desuden Stenagervej – et botilbud lidt uden for Slagelse.

Unikt koncept klar til andre kommuner
“Aleris Omsorg har med stor interesse fulgt udviklingen af Solskovgaard i Nordjylland. Vi synes, at det er en spændende og innovativ tilgang og har stor respekt for den høje faglige kvalitet, som der leveres. Derfor giver opkøbet os en unik platform i Jylland, som giver mulighed for et bredere tilbud til de jyske kommuner inden for socialområdet,” siger adm. direktør Miriam Toft fra Aleris Omsorg.

“Det har været en stor beslutning for Rene og jeg at skulle overdrage virksomheden, som Rene og Jette startede op for 27 år siden, og som jeg selv har været en del af i de sidste 20 år – først som medarbejder og siden 2006, som ejer/medejer”, fortæller Jacob Snedker

“For os har arbejdet inden for børne- og ungeområdet igennem alle årene været en hjertesag, hvilket har været den største motivation for at udvikle det pædagogiske arbejde, således at børnene/de unge, har kunnet få de bedst mulige udviklingsbetingelser. Derfor er vi glade for, at jeg nu sammen med dygtige folk fra Aleris Omsorg, kan være med til at føre virksomheden videre ind i fremtiden, afslutter Jacob Snedker.

Overdragelsen til Aleris Omsorg vil ikke betyde ændringer i dagligdagen for de børn og unge samt medarbejdere, der er tilknyttet Solskovgaard. Jacob Snedker vil fortsat varetage den daglige ledelse af Solskovgaard og får titel som Socialchef Vest i Aleris Omsorg. Alle medarbejdere fortsætter deres fagkompetente arbejde i Aleris Omsorg regi med at skabe trygge rammer, som børnene kan udvikle sig inden for.

Kontakt:

Miriam Toft
Adm. direktør, Aleris Omsorg
(+45) 3078 5403
miriam.toft@aleris.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/aleris-omsorg-kober-solskovgaard-aps?releaseId=13563437

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu