ANNONCE

PRM / Alle beboere på plejecentrene og deres pårørende inviteres til samtale

3. august 2020 09:49 | Af: Ritzau Info
 

I lyset af TV2’s optagelser af plejesvigt af demente på to plejecentre, inviterer Fredensborg Kommune nu alle beboere og pårørende til en samtale om deres oplevelser og tilfredshed.

Pressemeddelelse fra Fredensborg Kommune

I denne uge modtager alle beboere på kommunens plejecentre og deres pårørende en invitation til en samtale med lederne på de enkelte plejecentre. Det sker i lyset af TV2’s optagelser fra to plejecentre, hvor beboerne bliver udsat for en uværdig behandling.

“Vi er alle blevet dybt berørte af de situationer, som TV2 har vist fra plejecentre i Jylland. Og der skal ikke herske tvivl om, at vi vil gøre alt for at undgå tilsvarende situationer her i Fredensborg Kommune. Derfor er jeg også yderst tilfreds med, at lederne på vores plejecentree nu inviterer alle beboere og deres pårørende til møde for at høre, om de er tilfredse med den pleje og omsorg, som vi yder, og om der er forhold, der bekymrer eller opleves forkert”, siger Hans Nissen, der er formand for Social- og Seniorudvalget.

Kontakt:

Udvalgsformand Hans Nissen (A) tlf. 50 83 63 45

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/alle-beboere-pa-plejecentrene-og-deres-parorende-inviteres-til-samtale?releaseId=13597415

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu