ANNONCE

PRM / Alle jobsøgende er inviteret til Næstved Jobmesse 2020

6. februar 2020 08:26 | Af: Ritzau Info
 

27. februar inviterer Næstved Jobcenter alle jobsøgende til en messe fyldt med inspiration, sparring og ledige jobs.

Pressemeddelelse fra Næstved Kommune

Hvilke lokale virksomheder mangler arbejdskraft? Hvordan søger man job og kommer til samtale? Og hvad er mulighederne for efteruddannelse?

Det er nogle af de spørgsmål, man som jobsøgende kan få svar på, når Næstveds store jobmesse åbner 27. februar kl. 9.30-12.00 i Herlufsholm Idrætscenter. Sidste år besøgte over 1000 jobsøgende messen og flere fandt deres næste job.

“Det kan være en stor opgave, når man skal finde et nyt arbejde. Det ved vi. Derfor har vi igen sammensat en dag, hvor jobsøgende kan gå i dybden med jobansøgningen og få hjælp til at komme videre mod det næste job,” fortæller arbejdsmarkedschef i Næstved Kommune Torben Bahn Petersen.

Inspiration til netværk og jobsøgning

Traditionen tro byder dagen på pep-talk, tips til LinkedIn, sparring på jobansøgninger og cv, forslag til efteruddannelse samt muligheden for at få taget et portrætbillede til brug i jobansøgningen. De besøgende på messen kan hilse på over 25 forskellige virksomheder, som byder på jobåbninger og gode råd til videre arbejde med jobsøgning.

Arkil er repræsenteret på messen for tredje gang. Her i 2020 er deres Anlæg og Asfalt afdelinger med: “Vi er altid åbne over for den rette ansøger,” fortæller Claus Haxgart fra Arkil Anlæg, “det er vigtigt, at personen er motiveret for at arbejde med os, mødestabil og læringsparat. Så er det ellers ligegyldigt om det er mand eller dame, høj eller lav.”

Messedagen er en oplagt chance for motiverede jobsøgere, som gerne vil finde det gode match, men som mangler indblikket i, hvad virksomhederne egentlig efterspørger og har brug for. I 2 ½ time den 27. februar stiller virksomhederne sig åbne overfor spørgsmål og sparring.

Motivation og indspark

Dagen byder også på lidt anderledes indspark til jobsøgningen gennem en række spændende oplæg: “Motivation er din vej til målet”, “Iværksætteri – hvorfor og hvordan?” samt et oplæg om “Nordisk arbejdskraft”. Der er rig mulighed for at blive inspireret til at starte eget eller måske tage springet til at søge arbejde i et af vores søsterlande.

Alle jobsøgende er velkomne. Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding.

“Det er 3. gang vi afholder jobmessen, og sidste år fandt flere deltagende job. Det håber vi selvfølgelig sker igen i år,” slutter Torben Bahn Petersen.

Kontakt:

Line Bruun Berthelsen
tlf. 2015 8329

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/alle-jobsogende-er-inviteret-til-naestved-jobmesse-2020?releaseId=13587652

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu