PRM / Alle mand på dæk – i dag er de søfarendes dag

25. juni 2018 09:56 | Af: Ritzau Info
 

Over hele verden anerkendes de søfarende i dag som del af FN’s internationale dag for verdens søfarende – Day of the Seafarer.

Pressemeddelelse fra Søfartsstyrelsen

FN’s internationale dag for de søfarende den 25. juni markeres hvert år med en kampagne, som sætter fokus på de søfarendes arbejde. De seneste år har der i erhvervet været stort fokus på de søfarendes fysiske og psykiske trivsel om bord. For at give dette vigtige fokus endnu mere vind i sejlene, er dette års kampagne dedikeret til de søfarendes trivsel.

Bidrag til dialogen
FN’s internationale søfartsorganisation, IMO, opfordrer bl.a. rederier til at benytte hashtagget #SupportSeafarersWellbeing til at vise, hvordan de tilbyder godt arbejdsmiljø, og hvordan de tackler udfordringer ift. de søfarendes mentale trivsel. Derudover opfordres søfarende til at dele billeder af dem selv på havet i positive arbejdssituationer ved hjælp af hashtagget #GoodDayatSea.

Fakta om Day of the Seafarer
FN’s internationale dag blev indstiftet i 2010 med henblik på årligt at vise de søfarendes afgørende betydning for søfartserhvervet og derigennem deres vigtige bidrag til verdenshandlen og -økonomien.

Læs mere om Day of the Seafarer.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/alle-mand-pa-daek—i-dag-er-de-sofarendes-dag?releaseId=13109793

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu