ANNONCE

PRM / Ambitiøs vækstplan klar i Billund Lufthavn

9. marts 2020 12:30 | Af: Ritzau Info
 

Med en kontinuerlig stigning i passagerer på lidt over tre procent årligt vil Billund Lufthavn runde syv millioner passagerer i løbet af de næste 20 år. Det sætter store krav til både infrastruktur og bygninger, og derfor præsenterede lufthavnens administrerende direktør Jan Hessellund i dag en ny vækststrategi for over 100 erhvervsfolk og politikere.

Pressemeddelelse fra Billund Lufthavn

Præsentationen af lufthavnens Vækststrategi 2040 handlede om ‘Airport City – det stærke centrum’, ‘Aerotropolis’ og om, hvordan Billund Lufthavn vil nå målet om syv millioner passagerer og 160.000 tons fragt i 2040.

Billund Lufthavn vil udvikle sig til at blive det stærke centrum, der ved at skabe global tilgængelighed kan understøtte og udvikle erhvervslivet og turismeindustrien i Danmark.

Billund Lufthavn er livsnerven for erhvervslivet i det innovative Produktionsdanmark og for at kunne håndtere de mange fremtidige passagerer og dermed understøtte erhvervsudviklingen, appellerer lufthavnen nu til politikerne for at få sat gang i både motorvej og jernbane til lufthavnen. Politikerne fra Christiansborg var derfor inviteret til Billund for at få et indblik lufthavnens betydning og i den nødvendige udvidelse på infrastrukturen

– Vi er vitalt infrastruktur for erhvervslivet, der er afhængige af det globale marked, men vi mangler udvikling på infrastrukturen. Danmarks anden største lufthavn skal kobles op på det nationale jernbanenet og på motorvejsnetværket. Erhvervslivet omkring os efterspørger det også i høj grad, siger administrerende direktør, Billund Lufthavn, Jan Hessellund.

Fremtidsscenariet med syv mio. passagerer betyder også flere arbejdspladser, øget BNP-effekt og en årlig gennemsnitsvækst i udenlandske gæster på 4,5 procent.

Kontakt:

Administrerende direktør Billund Lufthavn Jan Hessellund tlf.: 27789927

PR Manager Mads Bisp Agersnap tlf.: 30165877 email: mbp@bll.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/ambitios-vaekstplan-klar-i-billund-lufthavn?releaseId=13589635

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu