ANNONCE

PRM / Andelskassen henter ny kommunikations- og marketingchef fra kulturens verden

10. marts 2020 14:34 | Af: Ritzau Info
 

Andelskassen har ansat den 43-årige journalist Gorm Ruge, der kommer fra en tilsvarende stilling i Den Gamle By i Aarhus.

Pressemeddelelse fra Danske Andelskassers Bank A/S

Det er et skift tilbage til finansverdenen for Andelskassens nye kommunikations- og marketingchef, Gorm Ruge. Tidligere har han nemlig arbejdet med kommunikation, marketing, it-udvikling og ledelse i Jyske Bank i Silkeborg. De seneste to år har han arbejdet i kulturens verden, hvor han har været kommunikations- og marketingchef i Den Gamle By.

“Jeg har haft to meget spændende år på landets bedste, sjoveste og mest lærerige museum. Men nu venter nye udfordringer, og jeg ser frem til at være med til at sætte Andelskassen på landkortet og i folks bevidsthed”, fortæller Gorm Ruge.

Han er fascineret af den udvikling, som banken har været i de senere år.

“Andelskassen er en bank med rødder helt tilbage til stiftelsen af den første danske andelskasse i 1915. Banken har været gennem nogle rigtig hårde år efter finanskrisen, men efter en kæmpe, årelang indsats fra medarbejderne kunne banken for nyligt levere et bundsolidt regnskab, der forrenter egenkapitalen med 22,1%, hvilket er noget af det bedste i sektoren”, fortæller Gorm Ruge.

I Andelskassen får han ansvaret for bankens interne og eksterne kommunikation og markedsføring.

Gorm Ruge er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 2003. Fritiden tilbringer han sammen med sin kone og deres to børn i hjemmet i Brabrand – helst i køkkenet, hvor han stresser af ved kødgryderne, altid uden opskrift. I flere år har han også været frivillig og siddet i bestyrelsen af Red Barnet Aarhus.

Kontakt:

For yderligere oplysninger kontakt venligst kommunikations- og marketingchef Gorm Ruge på telefon 87 99 30 33 eller pr. mail rug@andelskassen.dk.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/andelskassen-henter-ny-kommunikations–og-marketingchef-fra-kulturens-verden?releaseId=13589754

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu