ANNONCE

PRM / Andelskassen i Aarhus ansætter ny erhvervsprofil

11. februar 2020 14:26 | Af: Ritzau Info
 

Ved årsskiftet satte erhvervskundechef Peter Kaarup sig for første gang ved skrivebordet i Andelskassen i Aarhus. Med sig har han over 30 års erfaring fra både bankverdenen og erhvervslivet og en erkendelse af, at kundevejen er den rette.

Pressemeddelelse fra Danske Andelskassers Bank A/S

Andelskassen skal være mere synlig i Aarhus-området. Det er opgaven for erhvervskundechef Peter Kaarup, der kommer til at bruge rigtigt meget af sin tid på at møde det aarhusianske erhvervsliv, både gennem byens mange erhvervsnetværk og ved en-til-en møder.

Tidligere har Peter siddet i ledende stillinger både i banker og i erhvervslivet, men ønsket om daglig kundekontakt var og er stadig stort, hvilket var udslagsgivende for, at han tog jobbet i Andelskassen.

“Jeg fandt for efterhånden en del år siden ud af, at min tid er bedst brugt ude hos kunderne. Det er den forskel, jeg kan gøre for kunderne, der driver mig, og det er kundekontakten, der giver mit arbejdsliv indhold og kvalitet,” fortæller Peter Kaarup.

Når han møder sine erhvervskunder, er det med en særlig forståelse for mange ejerlederes situation, da han selv har siddet på den anden side af bordet. Her stod han som leder i et af de dilemmaer, som selvstændigt erhvervsdrivende ofte oplever: at tiden går med drift, administration og medarbejderledelse, selv om man egentligt helst vil producere, sælge eller udvikle. For Peter Kaarup var det kundekontakten og sparringen med kunderne, der trak.

Et ønske om at udvikle mennesker og deres virksomheder

I Peter Kaarups nye stilling er indholdet af de opgaver, som han virkelig brænder for, stort.

“Jeg kan godt lide at “binde” folk sammen. Hvis jeg i dialogen med kunden oplever, at der mangler nogle kompetencer et sted i virksomheden, så kigger jeg i mit netværk for at se, om jeg kender nogen, der kan hjælpe og på den måde være med til at skabe merværdi for kunden. Det giver som oftest nogle rigtig loyale kunder. Jeg har gennem mit virke som “kundemand” været med til at finde fx en ny bestyrelsesformand til en virksomhed, en bogholder eller personer med specielle kompetencer, som kunden lige stod og manglede for at komme i mål, eller som løftede både top- og bundlinje,” fortæller Peter Kaarup, som lige nu er klar til at tage flere virksomheder ind i sin kundeportefølje.

Når Peter møder sine nuværende og potentielle kunder, er det altså ikke udelukkende i rollen som bankrådgiver, men også som sparringspartner for ejerlederen og bestyrelsen. Med sig i bagagen har han en ægte interesse for virksomheden og ejeren, evnen til at lytte og have en holdning, der handler om, at hvis han kan bidrage med andet end blot økonomiske løsninger, så opstår der også bedre og mere fortrolige forhold mellem ham og kunderne.

Peter Kaarup er at finde i Andelskassen på Havnegade 6 i Aarhus C.

Kontakt:

For yderligere oplysninger kontakt venligst direktionsassistent Mia Winkler Møller på telefon 87 99 30 60 / 29 68 35 56 eller pr. mail mwm@andelskassen.dk.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/andelskassen-i-aarhus-ansaetter-ny-erhvervsprofil?releaseId=13588027

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu