ANNONCE

PRM / Andelskassen samlede 420 aktionærer i Ikast

6. marts 2020 12:07 | Af: Ritzau Info
 

420 aktionærer deltog, da Danske Andelskassers Bank, hvis filialer er kendt under navnet Andelskassen, afholdt aktionærmøde i IBF Arena i Ikast.

Pressemeddelelse fra Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank kunne for nylig præsentere et årsregnskab for 2019, der viste et resultat efter skat på 349,2 mio. kr., hvilket er det bedste resultat i bankens mere end 100-årige historie. Det regnskab og bankens aktiviteter i det forgangne år var på programmet, da banken tirsdag den 3. marts afholdt aktionærmøde i IBF Arena.

På programmet var også god mad, valg af aktionærråd, prisuddeling og underholdning ved journalist og tv-vært Michael Meyerheim, der fortalte om sine værdier og sin grundlæggende indstilling til tilværelsen, herunder om altid at anstrenge sig og gøre sit bedste, men også om ikke at bekymre sig alt for meget.

Mødet var for aktionærer i bankens aktionærkredse Midt- og Østjylland, der tæller filialer i Grenaa, Hobro, Ikast, Koldby, Randers, Skjern, Viborg og Aarhus. Hele 420 deltagere var mødt op.

100.000 kroner til lokale ildsjæle

Traditionen tro var et af aftenens højdepunkter uddelingen af Andelskassens priser, som banken hvert år giver til en række ildsjæle for deres indsats for at skabe glæde og sammenhold lokalt.

Andelskasseprisen tilfaldt i aktionærkreds Midtjylland Gudrun Bjerregaard fra Løgstrup for hendes mangeårige, utrættelige arbejde for lokalområdet, mens Ulla Eriksen fra Sporup fik Andelskasseprisen i Østjylland på grund af sit enorme engagement, hvor hun altid er i front i byens sociale liv og medlem af de fleste af byens bestyrelser. Med priserne fik begge modtagere 5.000 kr.

Bankens Sammen kan vi mere-priser på hver 15.000 kr. gik i Midtjylland til landsbyklyngen Bedst mod West i Lyne, Skive Streetsportcenter og Tarm Udviklingsforum. I aktionærkreds Østjylland var det Kammas Børneunivers (Astrup Friskole) i Arden, det alkohol- og stoffri sociale samlingssted Café Grenå og foreningen Carpe Diem i Aalestrup, der blev belønnet for deres store indsats for lokalområderne.

Kendt tv-vært leverede livsglad underholdning
Et andet højdepunkt var aftenens sidste programpunkt – underholdningen. Her gav den kendte tv-vært og journalist Michael Meyerheim med sit foredrag “Om at være sig selv – og om at være mig” et sjældent indblik i, hvad det vil sige at være tv-vært og frem for alt om det sjove i tilværelsen, illustreret gennem arbejdet i tv med “Spørg Charlie”, hans samarbejde på morgen-tv med Cecilie Frøkjær og møderne med Victor Borge.

Aktionærmødet i Ikast var det første af i alt fire møder, der alle afholdes i marts.

Kontakt:

Ønskes yderligere information kan kommunikations- og marketingchef Gorm Ruge kontaktes pr. telefon 87 99 30 33 eller pr. mail rug@andelskassen.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/andelskassen-samlede-420-aktionaerer-i-ikast?releaseId=13589548

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu