ANNONCE

PRM / Andelskassen udvider og åbner ny filial i Lyngby, der skal betjene kunder nord for København

9. oktober 2020 11:54 | Af: Ritzau Info
 

Kunderne på Sjælland har været så glade for fleksibel rådgivning og hurtig betjening, at Andelskassen har ekspanderet og åbnet ny filial i hyggelige, men moderne, rammer på Lottenborgvej i Lyngby.

Pressemeddelelse fra Danske Andelskassers Bank A/S

“Vi vidste godt, at der er et vindue for en bank som vores på Sjælland – men at vinduet har været så åbent, at vi allerede nu kunne udvide med en ny filial, det er alligevel lidt før tidsplanen. Især i tider hvor andre banker lukker ned for den fysiske tilstedeværelse”.

Ordene kommer fra Claus Baunsgaard, centerdirektør i Andelskassen på Frederikskaj i København.

Han har været på udkig efter en ny lokalitet nord for København, som kunne danne rammerne om en ny Andelskassen-filial for nordsjællandske privatkunder.

“Jeg har kigget på seks forskellige lokationer – og jeg må sige, at Lottenborgvej i Lyngby har været min absolutte favorit. Her har vi fået charmerende, præsentable rammer med moderne mødefaciliteter i udkanten af Lyngby tæt på natur og med gode parkeringsmuligheder”, forklarer Claus Baunsgaard.

Fleksibel og hurtig bankrådgivning
Organisatorisk hører den nye filial under moderfilialen på Frederikskaj. Det er især nordsjællandske privatkunder, der bliver betjent fra Lyngby, mens erhvervskunder vil få rådgivning ud fra Frederikskaj.

Dog opererer banken med en høj grad af fleksibilitet, når rådgiverne skal mødes med kunderne.

“Det er ikke bare noget, vi siger, at vi gerne møder kunderne hjemme hos dem selv eller på deres arbejde. Vi gør det rent faktisk. Jeg gjorde for nyligt op, at vi har holdt indledende møde med 40% af vores nye kunder i deres hjem eller på deres arbejde for at gøre det nemt for dem. Det er netop den fleksibilitet og vores hastighed på kundernes forespørgsler, der har givet os medvind på Sjælland”, fortæller Claus Baunsgaard.

Åbnet på Lottenborgvej 24
Den nye filial i Lyngby er åbnet på Lottenborgvej 24 og klar til at tage imod kunder. Det er ikke en traditionel bankfilial, men en filial, der skal bruges til rådgivningsmøder og være base for Andelskassens rådgivere, der også gerne kører ud og møder kunderne, hvor det passer dem bedst.

Kontakt:

For yderligere oplysninger kontakt venligst kommunikations- og marketingchef Gorm Ruge på telefon 41 85 09 59 eller pr. mail rug@andelskassen.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/andelskassen-udvider-og-abner-ny-filial-i-lyngby-der-skal-betjene-kunder-nord-for-kobenhavn?releaseId=13601800

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu