PRM / Anja Fonseca ny pressechef hos DMI

5. november 2018 10:00 | Af: Ritzau Info
 

DMI henter ny pressechef hos DR. Anja Fonseca har siden 2006 leveret vejrudsigter til både TV, radio og de skrevne medier hos DR. Gennem de sidste år har hun desuden været redaktør på et af Danmarks mest sete nyhedsprogrammer “Vores Vejr”.

Pressemeddelelse fra DMI – Danmarks Meteorologiske Institut

Anja Fonseca udtaler:
“Jeg glæder mig til at samarbejde med alle DMI’s dygtige meteorologer, forskere og andre medarbejdere om at formidle viden om vejr og klima. DMI er en faglig højborg med ekspertise både inden for vejrtjenester og vejr- og klimaforskning, og jeg er stolt over at blive en del af holdet.”

I arbejdet som pressechef ved DMI kommer Anja Fonseca til at forme og udvikle DMI’s kommunikation med borgere og presse i hele Rigsfællesskabet. Foruden den daglige dialog med pressen vil hun stå for at medietræne DMI’s ansatte samt producere indhold til sociale medier og det nye dmi.dk, som ventes at gå fuldt i luften inden for nærmere tid.

“I 12 år har jeg arbejdet med formidling af vejrudsigter samt nyheder om vejr og klima på DR. Jeg har derfor været storforbruger af DMI’s vejr- og klimatjenester. Nu glæder jeg mig til at komme inden for huset og endnu tættere på forskermiljøet.”

DMI’s vigtigste opgave er at levere troværdig viden om vejr, klima og hav til borgerne. Derfor er stillingen som pressechef hos DMI helt central.

Tania Engbo Dyck-Madsen, afdelingschef for kommunikation og samarbejde hos DMI, udtaler:
“Vi glæder os over at kunne byde Anja Fonseca velkommen som DMI’s nye pressechef. Anja Fonseca kommer med stor erfaring i at producere egne vejrnyheder hos DR, og hun ved derfor, hvordan vejr- og klimahistorier passer ind i mediebilledet, og hvad der interesserer borgerne. Derudover er Anja Fonseca vant til at optræde i pressen, og hun har et massivt netværk blandt journalister og redaktører i de danske mediehuse. Vi ser frem til at få Anja med ombord.”

Baggrund
Anja Fonseca (f. 1977)
Cand.scient i geologi ved Københavns Universitet
Vejrvært ved DR 2006-2018
Redaktør ved DR 2016-2018

Anja Fonseca er oprindeligt uddannet geolog ved Københavns Universitet og har siden hen arbejdet med populærvidenskabelig formidling hos DR.

Den nye pressechef tiltræder stillingen 1. december.

Kontakt:

DMI Kommunikation tlf.: 39157509 email: kommunikation@dmi.dk

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/anja-fonseca-ny-pressechef-hos-dmi?releaseId=13563490

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu