ANNONCE

PRM / Apotekerne har IKKE masser af håndsprit på hylderne

17. april 2020 13:49 | Af: Ritzau Info
 

Apotekerne kan fortsat ikke følge med efterspørgslen på håndsprit, og leverancerne er ustabile.

Pressemeddelelse fra Danmarks Apotekerforening

I går kom det frem i pressen, at mange apoteker igen har håndsprit nok på hylderne. Det er imidlertid ikke korrekt. Håndsprit er stadigvæk en mangelvare på alle apoteker, der slet ikke kan følge med efterspørgslen.

Apotekerforeningen er derfor ked af, apotekernes kunder har fået det indtryk, at de igen kan købe håndsprit på de fleste apoteker. Fakta er, at der igen er begyndt at komme leverancer af håndsprit til apotekerne. Men leverancerne er ustabile, og de bliver generelt hurtigt udsolgt.

Ydermere forventes efterspørgslen at stige, efterhånden som landet åbner op igen. Derfor må man forudse yderligere pres på de steder, som sælger håndsprit – herunder apoteker og supermarkeder.

Alle kæmper for at følge med i øjeblikket – også producenterne, hvor mange nye producenter heldigvis har kastet sig ind i kampen for at sikre danskerne håndsprit.

Der er i øvrigt ikke noget at sige til, at producenterne har svært ved at følge med. Apotekets Alcogel har allerede solgt væsentligt mere på bare en måned, end den normalt sælger på et helt år.

Læs hele pressemeddelelsen på Via Ritzau her: https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/apotekerne-har-ikke-masser-af-handsprit-pa-hylderne?releaseId=13591952

** Ovenstående pressemeddelelse er videreformidlet af Ritzau på vegne af tredjepart. Ritzau er derfor ikke ansvarlig for indholdet **

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu